johny777#15
Gyerekek, minek ide TV? Akinek viszonylag jó net van, bármilyen műsort kénye kedve szerint nézhet. Azt a filmet, sorozatot nézi, amihez kedve van.
"Quantum Leap"-et újra kezdte adni valamennyik csatorna, de borzalmas szinkronnal.
TV2 meg az RTL is nem tudom, honnan veszi, hogy a Celebeket ennyire imádják, pedig szerintem a tököm se kíváncsi rá. PL: tegnap Klaudia Gesztesi szakítottak,(több hónapja) kiderül, hogy Klaudiát az apja verte, ÉS?
Hány olyan gyerek nő fel ebben a redves országban, akit vernek a szülei, akinek alkoholista az apja? És ki a fa*om kíváncsi arra, hogy Klaudiával mi van?
Ott van a Kalandra Fal, mikor megtudtam, hogy celebek lesznek benne, Balázs fogja vezetni, már akkor megmondtam tuti bukta. Nincs semmi bajom Balázzsal, de neki csak a Balázs show állt jól, ott tudta nyomni a hülye szövegét a hülye embereknek.
Néha napján ha egy két jó vígjátékot beraknak, azokat még meg lehet nézni, de egy jó szaftos akció, vagy horror filmet már nem mert a szaftos részeket vágják ki belőle. Ki tudja, lehet, gondol egyet az ORTT és a poénokat is kifogja vágni a filmből.
Az a lényeg, hogy a csatornák ahelyett, hogy kitalálnának valami ujjat, a bevált módszert választja, csinál egy szar műsort a szar celebekkel (szerintük viccesek, de én nem tudok rajtuk röhögni).