Hallucinogén anyagok, eufériai hatásu szerek!
  • TDantes
    Amúgy, csak gratulálni tudok, a remek drogozáshoz. Csináld. Nem érdekel. Bele döglesz, te bajod. Zárd be magad egy szobába, és szívj amit akarsz...a francot se érdekli.

De amikor drogos mámorban balesetet csinálsz..az már nagyon nem mindegy! Persze ez áll az alkoholra is. Az egy dolog ha valaki tönkre teszi magát. Na de a többi ember? Az le van szarva? Csak ti legyek jól beszívva mi...

Amúgy abban mi a poén, hogy úgy beáll valaki hogy nem tud magáról?
    Nem mondom, velem is előfordult, hogy annyit pálinkáztam, hogy ülni se tudtam...és órák estek ki az életemből. Nem vagyok rá valami büszke. Mondjuk nem is szégyellem...megtörtént, hülye voltam, ennyi.
    A normális ember, tudja hol a határ.

Szóval nem értem mi a jó ebben. Az a buli, hogy beszívtok? Hogy hallucináltok? Mi abban a buli úgy mégis?
    Nekem többet ér, ha a haverokkal, beülünk egy jó helyre, megiszunk pár sört, jól szórakozunk, dumálunk...vagy egy szép lánnyal elmenni valahová...nálam úgy ez számít bulinak.

Nem az, hogy azt se tudom hol vagyok, nem tudok magamról meg hasonlók

Aztán, akartok ti majd családot, gyereket? Dolgozni akartok majd? Normális életet akartok majd?
    Mégis hogy beszívva?

Nem prédikálni akarok, de azért van esze az embernek hogy használja, nem pedig azért, hogy mérgekkel tönkre tegye.