• B0nFire
    Nem igaz, mert én is szegény vagyok, és rokkantnyugdíjas, bármiféle kiegészítő jövedelem nélkül, csakhogy nekem nincs mire költeni. Tudod az úgy megy, hogy aki nem tudja kifizetni a gyógyszerét, az közgyógyigazolványra kapja meg térítésmentesen.

Én például megtettem, hogy amikor abbahagytam a dohányzást, úgy döntöttem, miért folyna el ez a pénz, és rögtön befektettem egy laptopba, aminek a havi részlete kijön annyiból, amennyit előzőleg egy hónap alatt elfüstöltem. Meg lehet tehát csinálni, csak cserébe valamiről le kell mondani. Mondhatni, kinek mire van igénye.

Sajnos nagyon sok olyan rokkantnyugdíjast ismerek személyesen is, aki autót tud fenntartani, és futja neki kocsmázásra is, meg játékgépezésre is. Mondom: kinek mire van igénye.

Sir Ny: tudom, hogy sajnos vannak olyan helyek, mint mondjuk a tanyák, ahová eléggé nehéz dolog megoldani az internet bekötését. Mindazonáltal én egy 14000-es kisvárosban élek az ország szélén és nálunk is van több internetszolgáltató. Nem feltétlen kell 15-30 Megás internetre előfizetni. A tájékozódáshoz, hírolvasáshoz, online ügyintézéshez bőven megfelel az 1 Mbites is, az meg már kapható 2500 Ft-ért.