• mousee
    #46
    Nem fáj az igazság, sokszor egyet is értek azzal amit írsz, de ahogy előadod (vagy inkább idehányod), na az kritikán aluli.

    Még szerencse, hogy magadnak igazat adsz :)

    Akkor most megpróbálom a te nyelvezeteden előadni az én saját tapasztalataimat:

    XP-t baromi sokáig használtam, a maga bajaival, nyűgjeivel, de aztán szépen kikupálódott. Megfordult a kezem alatt agyontuningolt DVD-s verziótól kezdve 150 megás csontra herélt verzióig minden. Baromi jó kis rendszer, ez tény, de ha egy újabb izmos vasra rakod, akkor már nem tudja kihajtani.

    Vista: Szintén teszteltem, és osztom a véleményedet, egy rakat szar. Batár, lassú (pedig egész izmos gépen teszteltem, 2giga ram, core2duo proci, gf8500GT videókártya, szal nem egy ócskavas). Baromi sok helyet foglal, viszont cserébe idegesítő dolgai vannak, és képes virtualboxban is elkékhalálozni. Valószínűleg HW hiba. Aha.

    Win7: Mivelhogy a vistára épül, én is úgy álltam neki, hogy na, döglődik az MS, és egy bukott szarra építve előhozza a szar 2.0-át. Viszont fórumokon egész jó dolgokat írtak róla, így amikor RC kijött, lekaptam én is a 64 bitest. És kellemes csalódás. Kb a vistának kellett volna ilyennek lennie. Jó konfigon a frissen telepített XP-t leveri tempóban, érezhetően gyorsabban indulnak a programok rajta, és persze az egész rendszer nem hal meg, ha beteszel egy agyonkarcolt, de még nyomokban olvasható lemezt. Szal akárki akármit mond, a saját tapasztalataim alapján ez a legjobb MS rendszer. Pedig úgy indultam neki a tesztelgetésnek, hogy na, még egy rakás szar.