"Egy információs társadalomban, ahol a szólásszabadság olyan alapvető törvény, mint a gravitáció, a leleplező információkra épülő támadással szemben a legjobb fegyver a tömegek figyelmének elterelése, és a dezinformáció, melyek legkifinomultabb formában az összeesküvés elméletekben öltenek testet."
Ez így van. De ha azt írom, hogy "új világrend" (így, kisbetűvel), akkor miért az összeesküvés-elméletekre meg a szabadkőművesekre asszociálsz? Talán mert ez az egyik manapság népszerű és sokszor alkalmazott dezinformációs csomag?
Az látom számodra is nyilvánvaló hogy a "hatalom hagyományos birtokosai" saját terveik könnyebb végrehajthatósága érdekében "valóságból és hazugságból összegyúrt komplex ideakonstrukció"-kat gyártanak futószalagon, mindig olyat amelyik előmozdítja terveiket. Az új világrend amire hivatkoztam, nem más mint ezen folyamat eredményeképp napjainkban kialakulni látszó világrend. Az, aminek kialakulását a saját szemeddel is láthatod, és ami visszaköszön akkor mikor ilyen cikkeket olvasol el mint ez a Brigitte Zypries-es cikk.
"Hogy ne rád figyeljenek, és ezáltal tegyél szert szabadságra és hatalomra."
Azaz hogy ne a valóságra figyelj, hanem a hatalom képviselői (média, politika, oktatás stb.) által táplált prekoncepcióidra. És látod hogy elérték a céljukat? Nem azt látod amit ténylegesen leírtam, hanem amit gondolsz hogy leírtam.
Ha pedig az NWO fórumos ténykedésemre célzol, és egyben arra hogy ott gyülekeznek az összeesküvés-hívők (azaz - szerinted - olyanok mint én), akkor nyugodtan olvasgass bele az ottani kommentjeimbe: nem nagyon hiszem, hogy fogsz találni olyat, amelyik összeesküvés-elméletekkel vagy szabadkőművesekkel foglalkozik. Az NWO nem az, aminek látjátok, hanem az, aminek láttatni akarják veletek azok, akik "a hatalmat valójában birtokolják". A valóságot legegyszerűbben úgy lehet manapság elfedni, ha azt mondjuk rá, hogy az egy összeesküvés-elmélet, a hazugságra meg azt mondjuk, hogy az a valóság. Egyszerű, nem gondolod? És látod milyen jól működik?