• cateran
    Alapveto logikai hiba: a stoppos nem termek...nem akarja senki eladni..
    Ha kovetem a gondolatmenetedet, es teszem azt letoltod a Win 7-et torrentrol,akkor teljesen rendben van, hisz fizettel a szamitogepert (auto),fizeted a netet a szolgaltatonak (mondjuk legyen sulyado vagy egyeb),fizeted az aramot (benzin)..no,de ezek milyen kapcsolatban vannak a MS-al es a Win7-tel? Ja,hogy semmilyenben?
    Csak ismetelni tudom magam: Nem kell azzal pedalozni,hogy draga (az,de most nem errol van szo),sem azzal,hogy nem lopas (a szo pontos ertelmeben valoban nem,de mas tulajdonat hasznalni az engedelye nelkul nem koser...akkor sem ha nem kopik vagy hasznalodik kozben..)
    Ha lehetne hanyagoljuk a "mennyit fizettek ezert?" es hasonlo kommenteket...en sem vagyok szent,szoktam ezt-azt letolteni (nem is keveset)de nem altatom magam azzal,hogy ezzel jobba teszem a vilagot...
    Sajnos a kiadok nem nottek fel a feladatukhoz,eloregedett es felesleges hatalmak,akik -remelhetoleg- az utolsokat rugjak mar...de kivancsi vagyok,ha majd nem lesznek,akkor is buszkek lesznek-e a warehuszarok,hogy "nem lopunk,hanem szaporitunk...hiszen masolatot hozunk letre" mikozben a termek eloallitoja (mert hat a szellemi termek is termek)kozben ugy dont,hogy inkabb masbol el meg...