huanito#67
Úgy látom fogalmad sincs róla,hogy mekkora hülyeségeket írsz! Szerinted az a jó játék, amit kevesen vesznek és az a rossz, amit sokan? Én meg szoktam nézni, hogy mibe fektetek 10000 Ft-ot, ezért szoktam a játékteszteket is elolvasni. Pl. a Banjot a Boxon kb 900 ezren vették meg a karácsonyi szezon óta, pedig a Rare egy kiváló cég, de a mostani játékai nem sikerültek túl jól.Engem is érdekelt ez a játék, de amikor sok negatív visszajelzés érkezett, úgy döntöttem, hogy nem veszem meg teljes áron, csak talán leárazva. A Boxnál az egy géphez eladott játékok száma 9, a PS3- nál jó, ha a 4-et eléri. Szerinted akkor, ha nem a te elfogult véleményedet nézzük, melyikre van több jó játék. A statisztika egy átlag, ami nem a te véleményedet tükrözi, hanem egy száraz tény.És ne azzal gyere, hogy a PS3 csak harmadik éve van a piacon, mert a gépenkénti játékeladásnál a VÁLASZTÉK a lényeg, vagyis, ha sok jó játék lenne, akkor sokat is venne az a 22 millió tulaj.Egyébként ahogy megpróbálsz minden hülyeségbe bele kötni, az először még vicces, de később már nagyon fárasztó.