RTL KLUB , szeda 21:20
  • Pio
    #19
    Az, hogy szépen működik azért némileg túlzás, hisz az első 3 rész 12-13 millió közötti nézővel futott az évad vége felé pedig voltak 8 millió alatti számok is. Mindenesetre egy második évadra eleget produkált.
    A mentalista 15 millió környékén kezdett és 17 fölött zárta az első évadot, tehát az előbbi 35-40%os fogyást, utóbbi pedig 10-15%os növekedést produkált.
    Ráadásul a Lie to me 13 részes volt és többé-kevésbé folyamatosan esett a nézettsége, szóval ha az is 23 részes lett volna, mint a mentalista akkor ki tudja hol kötöttek volna ki vele.
    De persze ezek csak számok, a lényeg az, hogy tetsszen az, amit néz az ember, tök mindegy, hogy az rajta kívül 5 vagy 5millió embernek tetszik még.

    Némi OFF
    Ezaz, aktuálpolitikát a sorozatokba, eddig nem tudtam mi hiányzik, remélem rendszert csinálnak belőle és a Rózsa bisztrót is felosztják jobbos meg balos részlegre. Bár már nem nézem egy ideje a békát, lehet, hogy már így van... Végül is ha már mindenki mindenkivel összefeküdt akkor ki kell találni valami újat és ezzel egész jól el lehetne húzni, mert minden szereplő végigmehet 3-4 párton, egy 5-6ezer részre ellennének ezzel... :)