Amerikai akciófilm
 • redbull0304
  #1


  "A New York-i születésű, a Sundance fesztiválon rendezői díjat nyert DITO MONTIEL (Őrangyallal védtelenül) közelről ismeri az amerikai nagyváros szövevényes világát. Bunyó (Fighting) című filmjében az író/rendező két férfi történetét meséli el, akik egyenesen a bukás felé tartanak… mígnem útjaik keresztezik egymást, és rájönnek, hogy ketten együtt sikert arathatnak.
  A kisvárosból származó Shawn MacArthurnak (CHANNING TATUM, Őrangyallal védtelenül, Step Up) semmije sincs, amikor megérkezik New Yorkba. A megélhetéshez éppen hogy elegendő pénzt úgy szedi össze, hogy hamisított holmikat árul az utcán. Egy nap azonban ráragyog a szerencse, amikor találkozik a svindler Harvey Boardennel (TERRENCE HOWARD, Nyomulj és nyerj, A Vasember, A másik én), aki felismeri, hogy ösztönös tehetsége van az utcai verekedéshez. Harvey segítséget ajánl Shawnnak, mondván, vele sok pénzt kereshet, és a két férfi némileg bizalmatlanul egyezséget köt.
  Shawn menedzsereként Harvey bevezeti a fiatalembert az utcai verekedés korrupt világába, ahol a gazdagok szerencsétlen senkik harcára kötnek fogadásokat. Shawn egy csapásra sztár lesz a bunyósok között. Megtanulja, hogy szó szerint keresztül kell verekednie magát a városon, legyűrve összes jól képzett ellenfelét a döbbenetesen kemény összecsapásokban. Ha azonban valaha is ki akar szabadulni a sötét alvilágból, amely bekebelezte, Shawnnak élete legkeményebb harcát is meg kell vívnia."
  Hangulatos filmnek ígérkezik, jó a szereposztás és a film zenéi is tetszenek, egy mozit mindenképp meg fog érni nekem, remélem nem csalódok benne. :)