Brüno, Sacha Baron Cohen új filmje
  • arty
    #90
    "Hogyne ártanának. Egy gyerek azt látja hogy pár "cukifiú" rózsaszín tangában rángatózik az utcán, lehet azt fogja hinni, hogy ez menő és divatból buzi lesz (lehetséges, sok a hülyegyerek)."

    Ha divat egy bizonyos tipusu gatya, felveszed. Divatból szopnál faszt? Indulj ki magadból.

    "A másik meg ha rájuk néz egy normális ember, undorodik tőlük tehát a nyugalom megzavarására alkalmasak, és ezt is akarják, mivel nem otthon a sötétben zacsipacsiznak, hanem a város közepén vonaglanak."

    10 homokosból 9-re nem mondanád, hogy meleg. Felvonulás egy délután egy évben, ráadásul ha nem tetszik, nem mész arra.

    "A harmadik, hogy egy turista meglátja őket, kb azt gondolhatja hogy "milyen ország ez ahol a kék osztriga bárból szökött buzik randalíroznak a város közepén (és a bkv-ról meg a többi negatív kampányról még szó se volt)""

    Azok a külföldiek inkább a melegeket dobálo parasztokon akadtak ki legutobb ...

    "A negyedik meg nehogy már elmebetegek reklámozzák magukat... mi lesz a következő? Skizo felvonulás? Nekrofil felvonulás?"

    Homoszexuális együttlét a két fél beleegyezésével jön létre. Skizofrénok mihez vonzodnak egészen pontosan? Hogyhogy nem a bárányhimlősökkel jöttél, pont ennyire vág ide :)))

    "Addig amíg a hálószobájukban zacsipacsiznak addig senkit sem érdekel, amíg ezt tették nem is volt balhé, mindenki leszarta őket, max kiröhögték ha kiderült. Most hogy mutogatják magukat, már közutálatnak örvendhetnek, jogosan, és mellesleg maguknak köszönhetik."

    A fajtád akkor is anyázott és most is anyázza őket. Azért vonulnak fel, hogy az "átlag" nem a teféléd hangosabb tömegéhez verődjön ... tudod, alternativa.

    "Tényleg akik szerint a buzikat el kell fogadni, azok szerint nekrofilokat? Ha nem miért nem?"

    Homoszexuális együttlét a két fél beleegyezésével jön létre.