Brüno, Sacha Baron Cohen új filmje
 • arty
  #105
  Te tényleg ennyire egyszerű vagy, mint itt mutatod? Komolyan, mintha a lányom egy ovistársával beszélgetnék ... Érvekre primkó személyeskedés, bugyuta reakciók (térdemmel leruglak sztori juj).

  ---

  Sanyix:

  "Nem magamból indulok ki, mert nem magamról beszéltem, hanem a hülyegyerekekről. Egyébként divatból semmit sem csinálok, szarok bármilyen divatra, és divaton kívül se szopnám sehogy se..."

  És miért "harcolsz" te a "hülyegyerekekért" ? Komolyan úgy gondolod, hogy őket "meg lehet védeni" ? (illetve hogy meg kell?)

  "Annyira vág ide, hogy az is elmebetegség, ők is felvonulhatnának. Mi nem volt ezen érthető? Bárányhimlő viszont nem elmebetegség. Hogy sikerült összehozni?"

  Szexuális beállítottság vs. elmebetegség vs. betegség - valahogy én az utobbi kettő közt szorosabb összefüggést látok.

  "Milyen a fajtám? :D
  Szerencsére pont az ellenkezőjét érik el, egyre többen mennek ki mocskos buzizni, jól hergelik a népet, cukrot nekik."

  Intoleráns. Valóban hangosak "vagytok", de szerencsére a másik tábor is nőtt ám. Csak "mi" nem megyünk ki kővel dobálni "titeket", kővel dobálókat ... ;)

  "Megakadt a lemez? Ki kérdezte kinek a beleegyezésével jön létre? Beteg, természetellenes dolog mind2. "

  Mert amit te normálisnak tartasz, az a természetes? Milyen alapon az a norma?

  "érdekesek ám a libsik... buzikat elfogadják, mindent elfogadnak, csak azt nem ha valakinek más a véleménye, mert annak "úgysincs igaza" :D ésss... SÜN!!"

  Nincs azzal gond, ha elmondod, amit gondolsz, de nem kell csodálkozni, ha a szélsőséges megnyilvánulásaid után lehomofóboznak ;) Sajnos ez a hozzáállás szüli a diszkrimináciot, melegekkel szembeni erőszakot, stb.

  Én egyébként nem tartom magamat liberálisan gondolkodónak. Szimplán csak nem értem, minek egyáltalán foglalkozni olyanokkal (homoszexuálisok) akik senkinek nem ártanak és semmire sincsenek igazán befolyással ...