• Ulkesh
    Pedig nem drága, de még egyszer leírom, hogy kategóriáján belül.
    Az Apple egyetlen hibája, hogy nem gyárt az Acer, meg a Fusi ár és minőség szintjén gépet, ezért ezekhez képest drágának tűnik.
    Nem kell a minőségi alu burkolat, a megvilágított billentyűzet, az S-IPS kijelző, hibrid GPU rendszer, használható touchpad? Az ár miatt szíveseben kötsz kompromisszumot? Ok, akkor neked nem gyárt gépet az Apple, válaszd az Acer-t, de nem mond, hogy a másik drágább, hisz a többlet szolgáltatásokat és minőséget nem kapod meg a másik márkánál.

Már többször írtam, hogy sokan megveszik a Suzuki Swift-et és még elégedettek is vele, de valahogy nem jut eszükbe egy napon említeni a járgányukat egy Audival, vagy BMW-vel.

----

"A Mac Pro-kat ne is emlitsük..."

A Mac Pro egy munkaállomás, kategóriájában az egyik legjobb ár/teljesítményű gép.
    Valóban, alkatrészenként, ha nem Xeon-t és nem dualprocis kivitelt akarsz, akkor házilag olcsóbban megoldható (én is így tettem), de kategóriájában és a hasonló konkurens termékek között a legolcsóbb.
    Az megint más kérdés, hogy a 4 éve vásárolt MacPro-mat olyan áron tudtam eladni, amiből a lenti konfigot egyetlen forint pluszköltség nélkül tudtam összerakni, viszont ezért a gépért 4 év múlva 10 Ft-ot sem fogok kapni.