VLAN alapú WLAN
  • Dj Faustus #19
    "Ámde hozzátenném, hogy nem kellene azért huzogatni a szájunkat, h ilyen pancserek dolgoznak ott, mint én..."
    Látod ezért is kérdeztem, hogy ez mi: valamilyen K+F project (egyetemi feladat, eszköz-, szoftver- illetve rendszerfejlesztés, kísérleti dolog), nem "production environment" (céges hálózat, WISP létrehozása/fejlesztése, netet akarunk csinálni a faluba)? Sőt ha ez kutatási projekt, vannak potenciális tesztalany-, illetve későbbi felhasználó-jelöltjeim - de ezt maximum privát üzenet formájában ;).

"másrészt egy nagy jelerősségű eszköznek is lehet kicsi a sávszélje..."
    Mármint a MHz-ben megadott sávszélessége (amiből persze a Shannon-Hartley teória értelmében következik az adatátviteli sebessége).

"azért megkérdezhetem, hogy az informatikán belül mivel foglalkozol (mert hogy abban dolgozol, azt biztosra veszem)"
    Ha fogalmazhatok úgy, amolyan informatikai mindenes (IT-s kis-/középvállalatnál gyakori az ilyesmi). Helpdesktől ("Próbálta már újraindítani?"), a Linuxos rendszergazdán át, a webes fejlesztéseket is beleértve ("I will code HTML for food"), némi hardvert sem elfelejtve.

"Illetve talán még azt, hogy te honnan szivod magadba ezt a fajta tudást? :) Biztos rengeteget olvasol stb..."
    Leginkább olvasok, kísérletezek, gyakorlok, és egyszerre 4-5 dolgon töröm fejem, milyen érdekes dolgokat lehetne csinálni (unalmas, idegölő dolgok helyett).