VLAN alapú WLAN
  • madik
    Szia!

Amiket írtál teljesen rendben vannak, csak azért azt ne felejtsük el, hogy emlitettem, ez csupán elmélet, az egyes ötletek megvalósíthatósága a kérdés. A jelerősség pl az én ötletem volt, de rájöttem idővel, hogy zsákutca, egyrészt azért is amit te mondtál, másrészt egy nagy jelerősségű eszköznek is lehet kicsi a sávszélje...
    Azért így átfogoban az internetszolgáltatásrol biztos van fogalmuk (de ezt csak példaként emlitettem, nem biztos h eza cél), pontosan ezért is nem a meglévő dolgok a lényegesek, hanem az ujak, a jövöbeliek , a kutatáson van a hangsuly.

"Vagy megbízni egy ilyenben jártas céget, vagy megvenni egy teljes rendszert "

Remélem nem követek el bűnt, ha elárulom ,h pont ilyen, ehhez hasonló rendszer fejlesztésével foglalkozik a cég (de ez egy nagyon kis falatka a történetben). Ámde hozzátenném, hogy nem kellene azért huzogatni a szájunkat, h ilyen pancserek dolgoznak ott, mint én... tény, h viszonylag kezdőnek mondhatom magam ezen(!!!) a területen, de tanulni sose késő :)
    Felvenni egy szakembert meg megint csak nem az én dolgom, kb olyan a hozzáállás, h a fiatalokban van a jövő, szűz kéz uj ötletet hozhat :)
    Csakhogy a témával kapcsolatban is írjak vmit, kb most ugy állok, h ez a VLAN-os erőltetés nem biztos,h járható ut. Nagy vonalakban: a mesh hálózat gerincére beállitani a prioritást, a klienseknek meg terheléstelsozto algorimusokat futtatni.
    Köszi a válaszaidat, egyedül Te foglalkoztál a témával