johny777#1
Minek ide forgató könyv az első kettőnek se volt. Magyaroknál bevett szokás hogy minden helyből improvizálnak így lehet tökéletes filmet készíteni. Bár úgy halottam a Valami Amerika 1-2 lehet, hogy csináltak. Amúgy is van 13 színészünk egy pár aberrált - retardált producer (Pl. Gát György), akik mindig kitalálnak, valami baromságot elkészítik, több millióból oszt a kutya sem nézi meg, hacsak valaki meg nem veszi a Tescóban, mert le van árazva 200 forintra. De lehet, akkor se azért veszi meg, hogy megnézze, hanem a tokja miatt majd rak bele más írott DVD-t.
Mi volna, ha megpróbálnánk valami rendhagyót alkotni, egy normális akció filmet, vagy egy SCI FIT, vagy egy olyan vígjátékot, amin lehet nevetni. Mert az eddig készített vicces filmek marhára nem viccesek lehet, hogy a producerek bekokózva kacagnak,. Nekik az elfogadott tény hogy a filmben mindenki legyen fogyatékos, történjen valami azt majd lesz valami.
Annyit sikerült átvennünk hollywood-tól hogy szép sorjában kezdjük feldolgozni a régi siker filmeket ami az akkor generációnak siker de a mai generáció magasról nagy ívben leszarja. Lehet, nagypapa szemébe egy két könnycseppet kicsal, de inkább ülök be egy Transzformersre mint egy Meseautóra.
Teli van az ország tehetséges fiatalokkal, tehetséges színészekkel. Sokszor voltam színházban elképesztő milyen színészi játékot tudnak előadni és még élveztem is. Erre nézem 6. hoki magyar filmet és kit látnak szemeim Gáspár Győzőőőő. Jaj de jó a 12 filmben a 13. karaktert játssza el, vagyis ugyanazt a béna alakot. Tudod, mit verje a túróskalácsba az egész magyar filmes szakma a 2 cm-es bránerét.