Például én is egy férfias szakmát tanultam vagyis régen az volt , mert mi osztályunkban több volt a lány mint a fiú, ettől egy kicsit ki is volt bukva a a osztályfőnökünk, hogy régen alig volt lány diákja :-).
Azonos pontszámnál sok helyen nézik a nemed, de mostanában olyankért is lehet pontok kapni, hogy csak kamillázok, sok helyen nem számít a tudás. Ami számít pénz és a protekció ez nemtől független.
morden
Jártál olyan szemináriumon, ahol csak nők voltak ? Igazan becsüllek a bártorságodért nem lehetett könnyű:-). Meg van az jó szokása a nőknek, hogy akár menyire is utálják egymást, ha egy férfi ellen kell összefogni mindjárt jóban lesznek:-)
Én úgy gondolom, hogy fontos a család, s szeretném ha lenne majd családom és legálább 2 gyermekem, de sajonos ebben a világban nagyon is meg kell gondolni, hogy alapítsz e családot.
Csodálkozol, hogy ezt mondták neked minden honnan, ez folyik, nem kell család, csak magad légy.
Igazából enegem az zavar, hogy elítlik azokat nőket akik a tudást a tanulást választják s nem családot míg a férfikra ez nem igaz.
Én ugy vélem, hogy azért a nők még mindig a családot részesítik elönyben, mint a tanulást ,leglább is az ismeretségi köröben így van.