Oh persze, hogy nem szegeznek pisztolyt, de egy férfit előbb felvesznek, ha azonos a pontszáma sőt bizonyos helyeken még a kevesebb pontszámmal is.
Én is irodában dolgozom és nem csak a körmömet lakkozom és kávét főzők, hanem dolgozom is , és pletykálkodni sem szoktam mivel nincs rá időm, mert hanem csinálom meg a munkámat akkor kirúgnak. Mivel a cég ahol dolgozom mezőgazdasági idényben is kimegyek terepre. De vegyük anyukámat aki szintén irodába dolgozik és sokszor kell túlóráznia s miután haza jött akkor otthoni is kell dolgoznia, főznie, hulla mindig, pedig én is próbálok segíteni. Ahogy én látom a férfiak azért nincsenek az irodában , mert a monotonitást és „ szellemi rabszolga munkát” nehezen bírják vagy egyenesen utálják.
Akkor szerinted a nők kevésbé hasznosa részei a társadalomnak, mint a férfiak, mert nem tolják talicskát, nem végeznek olyan fizikai munkát, ami a testi adottságukhoz nem illik ennyiből akkor a férfiak meg szüljenek gyereket. Azért a természet szabott fizikai korlátokat. Valljuk be őszintén, ha egy férfi jó nevelést kapott, akkor szerintem nem is igazán tudná elnézni, hogy mellette egy nő tolja a talicskát. Különben is vannak női mérnökök, tűzoltók. A talicskatologatáshoz nem kell sok ész s ezt tényleg nem sértésnek szántam.
A szellemi képességek elvileg egyenlők, de nőknek kevesebb az esélyük , hogy ki tudják ezt aknázni.