• DarkLaca
    Tiszta szánalom ez a vénlány.Mint ahogy egyik kedves hozzászóló mondta, a robotikka.... uristen,kit érdekel, hogy ilyen focifigrát kreál ami mozog? mi a szarra jó ? Megtalálja a globális felmelegedés,vagy az üvegházhatás ellenszerét? Vagy esetleg a rákét? Netán még valami haszna is van ? Nyugodtan ki merem jelenteni hogy egy szart ! Mellesleg kiváncsi lennék, hogy ez a fenenagy feminista ringyónak van e férje ? Hát erre is rá merem mondani, hogy 99% hogy nincs. Takaroggyon kölköt szülni ne ilyen szarokkal bassza el az életét.Bár már ilyen korba... be van pókhálósodva szegényke nemigazán fog, mert ilyen fosokkal ütötte el az időt, hogy robotokat gyártott a vitrinbe,csak mozognak is.A fenenagy egyenlőségröl meg annyit,hogy ha az egyenlőségröl beszél akkor ismét csak az előttem hozzászólót tudom idézni, akkor menjen ugyanugy betonozni,mint más teszi ne a papirokat forgassa.Bár tisztelet a kivételnek, ismertem egy énit, aki kőműves volt,és templomot épített,szóval ő tolta az ipart rendesen.Csak a nőknek büdös a munka kérem, jobb ot neki 4 diplomával papírt tologatni mintsem hogy valami hasznosat is csinálni az életben...