Érdemes-e dolgozni?
  • Molnibalage
    Minimális büszkeség van bennem. Sokáig nem gondoltam nagy dolognak, hogy ott végeztem, viszont eltöprengtem azon,hogy akkor az évfolyam cirka 2/3-a miért tűnt el? Biztos, mert olyan könnyű volt és unták... :)

Miért van az, hogy annyira megbecsülnek és olyan sokszor csodálkoznak rá, hogy "ezt meg honnan tudja"?

A fura az, hogy én szakirányomat mindenki nehéznek tartotta és állatnak néztek, hogy oda mentem. Tényleg voltak benne nagyon nehéz tárgyak, de csak megcsináltam őket.

Sok mecha szakirányos is felvette az áramlástechnikát mellékmodulnak, de ők is szenvedtek. Én megnéztem, hogy miket tanultak. Hát én meg őket tartottam nem normálisnak... :) (Mondjuk kinek, mi fekszik.) Az utánam jövő évfolyamban vagy tizenx ember volt mellékmodulon és aztán a 2/3-a leadta, mert túl nehéznek ítélték.

Most kérjek elnzését és nem legyek kicsit se büszke arra, hogy az ország legrangosabb műszaki egyetemén végeztem az egyik legnehezebb szakirányon. 4-en végeztünk abban az évben. Más könnyebb szakirányokon vagy 4-5-ször ennyi ember.