Utazási betegség, mit tegyek ellene?
-
Szerintem a homeopátiánál érdemes arra gondolni hogy természetgyógyászat, gyógynövények-->anno ezeket használták és meggyógyultak tőle az emberek, ma a fejlett kultúrákban, nyugati országokban bizalmatlanságot keltenek az ilyen régebben bevált dolgok, mert megszoktuk hogy bekapunk egy gyógyszert és az már biztos hogy jó lesz miközben nem gondolunk arra hogy lehet többet árt mint használ hosszútávon. Ezzel nem azt mondom hogy gyógyszert nem szabad szedni, komolyabb esetekben mindenképp orvoshoz kell fordulni,de enyhébb esetekben teljesen jól kezelhető a betegség homeopátiás készítményekben. A hitről meg annyit hogy ez sem arról szól hogy te most hiszel és meggyógyulsz, csak arról van szó hogyha folyton azt mondod magadnak hogy nem használ meg nem fogsz meggyógyulni akkor szedhetsz te akármilyen gyógyszert akkor sem fogsz meggyógyulni, a pszichés dolgok nagyon befolyásolják a gyógyulást. Én sem hittem régebben ezekben a készítményekben,de azóta változott a helyzet...! @ kamilla6666: Mit szedtél a torkodra, milyen készítményt?