A topikban a személyeskedés, trollkodás nem elfogadott. A téma a magyar őstörténelem!
Mindenki szíveskedjen forrást, bizonyítást bemutatni az érvelésénél. (az értelmetlen vitákat kiküszöböli)

Akit sérelem ért, az lehetőleg ne álljon le vitázni a másik féllel, hanem írjon nekem (Zenty) privát üzenetet.
  • Balumann
    "Egyébként nem vagyok katasztrofális , de ha személyeskedni akarsz, akkor folytasd csak"
    Nem személyeskedtem, nem mondtam hogy katasztrofális vagy, csak az érvelésed az, teli logikátlan érvekkel (akárcsak ez, vagy a DNS-el kapcsolatos ellenérved [hogy minket már hiába vizsgálnak], a monda hitelességével kapcsolatos ellenérved, stb., ezt majd később...)

Te mindenre rávágtad, hogy nincs bizonyíték és hülyeség, és hogy "persze megint én vagyok a hülye".

Kalewi Wiik (könyve) szerint se finnugor őshaza, se finnugor családfa nem volt, 2008-as könyv, tartalmaz bizonyítékokat is. Valóban érdekel a téma, miért nem olvastad még el és cáfolod meg, elemzed ki a blogodon, vagy itt, részletesen?
    Tudom, nincs bizonyíték és hülyeség biztosan, nem érdekel téged.

Ha az idézett részeket is elolvastad, akkor felfedezhető azért a cikkben egy kis finnugor elmélet ellenesség. Előtte meg a magyarázat, hogy miért ez a konklúzió... :D