A topikban a személyeskedés, trollkodás nem elfogadott. A téma a magyar őstörténelem!
Mindenki szíveskedjen forrást, bizonyítást bemutatni az érvelésénél. (az értelmetlen vitákat kiküszöböli)

Akit sérelem ért, az lehetőleg ne álljon le vitázni a másik féllel, hanem írjon nekem (Zenty) privát üzenetet.
  • ahddub
    én pontosan fogalmaztam, csak te nem értetted! Árpád népe a szabír volt! Őket a felsoroltak egyikeként nevezték a sumérok! Az én népem a magyar ,attól hogy én 2009ben írom ezt a népemet 1204 ben már ismerték! Árpád nem élt 5000éve, de a népe igen!
    Amúgy az a baj veled ,hogy betanultál egy elméletet , a hivatalosat a többivel pedig nem foglalkoztál!
    Pedig lám a hivatalos egészen biztosan rossz! Eleve nem egy nép alakított ki egyik ma élő népet sem! a németet pl a szláv a viking a teuton a zsidó és legfőképp a kelta alkotja! de még a görögökből is többféle van!
    Ezért van káosz a mi népünkkel kapcsolatban mert mindenki egy másik nyomát követi a 3 ból. aki csak az onogurokét az belső ázsiázik, aki csak a szabírét az mezopotámia-kaukázusozik, aki pedig csak a nyelvet és a rovást nézi kárpát medencézik, pedig 3 hely mindegyike magyar őshaza...