"Hol kaphato?
Es az ara? :D
Ez az ami nem mindegy....
De ha mar ennyire tuti a mozgaserzekelese miert is varat vele,hisz ez lesz a jovo jatekgeneraciojanak alapkove...nem a blue ray....."
Kedves Ps3 tulaj barátom, benne van a controllerben, nem tűnt még fel? És nem kell pluszban fizetned, hogy használd, tehát, ha megvetted a gépet, akkor ingyenes... ;)
Ami pedig azt a mondatodat illeti, hogy gáz, hogy nem indul el a játék, amint berakod: probáld ki az "autostart disk" -et ON-ra állítani... :)
Igen Ps3-am van (meg Wii-m a jelenlegi generációból, mert tényleg jópofa a kis gép), és tudod miért nem vettem X360-at? A 3led miatt. Én hosszútávra veszek egy gépet, és nagyon nagy címnek kéne kijönni ahhoz, hogy egy 360-szerű -mondjuk úgy- nem túl jó konstrukciót megvegyek (pl a Killer Instinct 3 ilyen lenne, ha kijönne). Majd veszek 360-at is, amint kijavítják a betegségeit, de egyelőre kihagyom.
Ami pedig az árat illeti, tényleg lehetne olcsóbb, de abban is biztos vagyok, hogy a gépben még lehetőség (pl. az Uncharted-et mutogatom a 360-as haveroknak, és alig kapnak levegőt tőle), csak sajnos a multiplatform cuccokkal nem nagyon jön ki.