jocco#29
Elég röhelyes ez az egész ami a PS3 ára körül a kiadók csinálnak, meg ami itt a neten megy ebben a témában. Most öszintén szólva, 80e Ft mi a francért lenne sok egy ilyen tudásu gépért??? Egy szaros Iphone 3G mennyibe kerül, oszt azon kivül hogy vilogjanak vele nem sok haszna van, mégis viszik mint a cukrot pedig jóval drágább mint egy ps3, de ez igaz szinte az összes "okos" telefonra (HTC, Nokia, Samsung) mind 100-150e ft-os kategória.
Aki meg tényleg nem tud kiköhigni ennyi pénzt a gépre annak szintén nem lesz éves szintem 100e Ft-ja játékokra.
A wii is pont olyan mint ipone, behülyitik a népet s egy semmi tudásu irányithatatlan szart eladnak ps3 árbanban s ennek még örülnek is az emberek LOL.
Neked meg ha ps3-on a TW, GH, Rayman volt a huzó cim, akkor lehet tényleg jobban is jártál a Wii-vel :)...de ne vedd sértésenk, gondolom neked ezek jönnek be, nekem meg az autos, lövöldözös, s inkább a ps3 játék felhozatal (ha box-é jött volna be azt vettem volna).
Mert végül is ez a lényeg, játék miatt vesz az ember gépet, nem pedig a gép miatt játékot, bár sokan ahogy látom még is csak a menözés miatt veszik a gépet, ha meg be se kapcsolja mert nincs számára megfelelö játék akkor meg a konzolt fikázza, ahelyett hogy elött inkább informálódott volna.