• Boba Fett
    #25
    Hát szerintem a Sony meg már rég nincs ott a toppon. Audiofil nem vagyok, így a hangminőség nem annyira meghatározó, csak érjen el egy megfelelő szintet. Ellenben minden másban bajom van a Sony-val, ahogy most elnézem a dolgokat. Régi Mp3-as CD lejátszóm is Sony, viszonylag elégedett is voltam vele, csak zavart, hogy nem lehetett vele "tekerni" a zenében. Aztán kiderült, hogy a haverom fele ennyibe kerülő szintén Sony-jával meg lehet, csak nekem valami energiatakarékos funkció miatt keveset pörgeti a CD-t, előre betölt egy darabot a zenéből, ezért nem hagy tekerni - ezt meg kikapcsolni nem lehetett. Egyszer elszakítottam a "távirányító" kábelét, akartam újat venni, de annyiba került volna mint maga a készülék egyben - gratulálok.
    Tavaly karácsonyra meg vettem egy Sony Mp3 lejátszót, de azzal is csak szívok. Óriási gondok nincsenek vele, de egy csomó apró hibája van, amit a Sony-tól nem várnék: Baromi lassú rá a másolás, lassabb, mint bármelyik olcsó pendrive-omra. A véletlen lejátszási sorrend meg nem épp véletlen, mivel minden bekapcsolásnál ugyanabban a sorrendben játssza le a számokat "véletlenül" - ez is baromi idegesítő, így végülis a véletlen lejátszás nem létezik, a sokadik firmware update után sem. Emellett a beépített aksija nem bírja addig, hogy végighallgassam egyszer az összes rajta lévő zenét, ami kb 10-12 óra, pedig nem szoktam hangosan hallgatni. Eközben a fele ennyibe kerülő márkátlan cuccokkal állítólag semmi gond nincs.

    Szóval szerintem sem az az igazi régi minőség a Sony. Én mindenesetre nem veszek mostanában semmi Sony cuccott, az biztos.