Ingyenes Foci Mmo
  • Kry
    Az elöző heti tournamentet az Inspirity nyerte, elsöprően.

Igen sajnos az augusztusra igért klub, nem jött létre, ebben közre játszott azért egy-két dolog, mind1. A lényeg hogy kb kedd-szerda környékén már 24es leszek, utána 1 hét kb és 25, viszont, valszeg nem fogok klubbot alapítani, több szempontból sem lenne előnyös a jelenlegi helyzetben... Egyébként sincs vmi nagy magyar társaság ehhez a dologhoz, a fórumból is kitünik...

Akit érdekel a játék és most kezdi el, illetve aki már játszik vele, vagy játszott vele, az nyugodtan kérdezzen ha vmiben helpre van szüksége, szíves örömest segítünk, amiben tudunk ;)

Ahogy így visszaolvastam többen is (én is majdnem) abbahagytam amikor visszaállt a normál exp a nyári dupláról. Ám érdekes látni hogy akivel még nemrég jáccotam s2-n az most hogy felnéztem s3-ra már 30as vagy nemsokhíjja neki. A lényeg, hogy rájöttem, hogy nem lassú a fejlődés, csak kitartás kell hogy naponta 1-2-3 órát játszon az ember ugyanazzal a karival.
    Ja és nem az exp-t kell nézni meccsenként hogy hogy növekszik, hanem magára a meccsekre kell összpontosítani, persze hozzáteszem ehhez az kell hogy szeress azzal a pozicíóval játszani amivel vagy. :P

Aki mondjuk közel jár 18as szinthez, és ír nekem, vagy tim-nek, szívesen leírom hogy mit miért, mire kell választani (alpoziciót). :) Csak azért hogy nehogy oat vállasszon amit aztán nem fog szeretni, mert akkor új kari, vagy uninstall :D

Na és végezetül mivel még asszem nem írtam le eddig, ezért most leírnám mikor van club time( amikor a játékbeli klubbok egymás ellen játszhatnak, klub pénzért):

Hétfő: 19:00-22:00
    Csütörtök: 19:00-22:00
    Szombat: 13:00-19:00
    Vasárnap: 10:00-14:00