• Vantulok
    http://index.hu/tech/biztonsag/2009/07/07/a_microsoft_szerint_veszelyes_az_internet_explorer

Épp tegnap írtam, hogy bizonyítani tudom, miszerint a Microsoft szándékosan trójai megfigyelőrendszert telepített a Windows 2000-től kezdve az operációs rendszereibe, bár itt a kiadás pillanatában alfa és apalban inaktív állapotban volt e rendszer, viszont azóta e cikk tanúsága szerint IS, a Microsoft mindent elkövet annak érdekében, hogy kívülről aktivizálják a már meglévő feltelepített OS-ekre a trójai megfigyelőrendszerüket, hogy így minél jobban kiterjesszék a globálcionisták által megrendelt globális méretű megfigyelő-adatbázist.

"A Microsoft közölte, hogy már dolgozik a biztonsági rés befoltozásán.

Magyarán tudják jól, fertőzve van , hiszen ők hagyták nyitva a hátsóajtókat

A probléma a médiafájl-lejátszó Windows Media Player egyik fő online komponensével, az ActiveX Video Controllal van.

akármivel is van a gond az operációs rendszeren belül, ha egyszer ők azt ígérték a telepítéskor, hogy nem fognak megfigyelni, akkor ez már önmagában is egy jókora pert vonhat maga után, hiába magyarázkodnak itt mindenféle szaksóderral

A biztonsági hiányosság azokat érintheti, akik Windows XP vagy Windows Server 2003 operációs rendszerű számítógépet használnak. Az ActiveX hibáját kihasználó támadó tetszőleges kódot futtathat az áldozat számítógépén és minden felhasználói jogát átveheti.

Magyarán BÁRmit meg tudnak kívülről BÁRmikor csinálni BÁRkivel, aki BÁRmilyen Windows-t futtat...

A Register egy dán forrásra hivatkozva azt írja, a Microsoft közlése ellenére a Windows 2000 operációs rendszer felhasználói is veszélyben vannak."

... a Windows 2000-es után, pontosan úgy, ahogy azt már korábban ÉN IS TÖBB ÍZBEN LERÓTTAM IDE AZ SG FÓRUMAIRA !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Kivéve... : a rendesen kiherélt Windows Tiny XP-t , amibe már nem tudnak kívülről beleokoskodni a Microsoftosok (sem) ENNYI !