• cateran
    Nyugodtan hasonlitsd ossze a minoseget Activision elott es utan a WoWban..ertsd kiegek,patchek,patchek patchjei....
    Olvasgathatnal blizzes forumokat:) sokan varjak tukon ulve a D3-at es az SC2-t,DE! kozuluk sokan (mar a kommentelok kozul ofc) jeleztek,hogy vagy megvarjak a gold editiont (SC2) vagy letoltik inkabb vagy megvarjak az 1. kritikakat es akkor dontenek(ok voltak a legkevesebben) Persze sokan irtak,hogy kijon D3,SC2 es maris rohannak megvenni,de ettol fuggetlenul barhogy is gondolja a blizz,a 3 reszes darabolas fajokra nem aratott osztatlan sikert (miert is nem lehetett volna 1 sima SC2 es 2 DLC hozza? vagy mint 2 kieg?szvsz singleben ugyanazzal a fajjal ujra es ujra es ujra 100 palyan at...sigh...uncsiiii vagy kib..ott jo storynak kell lennie hozza,amire eleg jo esely van hala istennek)
    Amugy nem a WoW fizetossege a penzehseg,hanem a hozzaallasuk....lasd kulonfele akciok,hozz meg embert-kapsz ingyenjatekot,vegyek figurakat,anyamkinjat...ertem en hogy nem jotekonysagi intezmeny es penzbol elnek,de valahogy mar izlestelennek tartottam a vegen a sok szir-szar hirdetest a blizz eu weboldalon(a kinai wowos kolat mar nem is emlitem)