igen, a TF2 valszeg befog kerülni mint nagy durranás, minden szempontból (és szépen adnak ki updateket, az más kérdés hogy vkik szerint a DLC-k ronatanak, vkik szerint nagyon jók). a l4d sztem se valami jó, nekem ezek a sima henetelések nem mennek... a kettes bőrlehúzás.
az nem érdemi újítás hogy van 2 új skill, kicserélték alatta a motort (a grafikai motor cserék mostanában nagyon mennek), átneveztek 2 classt meg más az xp rendszer. én is tudok napi 30 új varázslatot kitalálni meg rgb színskálát húzogatni. ja meg a random eventektől had ne dobjak már hátast... egy random kód rendszert ami véletlen dob egy küldetést, az azér nem egy forradalom. ezek régen megvoltak már, maximum a blizzard egy nagy név mögé bezsúfolja és eladja zsíros pénzért.
tudod mi nagy újítás? a wii. na az már újítás. vagy anno a doom forradalmi volt. a dio3 is tuti kultjáték lesz (vagyis tuti sokan megveszik és tolják vele), nem vonom kétségbe, biztos nagyon fun játék lesz. de azért ezeket a kis kozmetikákat ne adják má el mint hihetetlen forradalmi újítás.