Igen, nyilvánosságra hoznak személyes adatokat olyan bűncselekmények elkövetésekor, amelyek kapcsán soha nem indulna eljárás. Lásd a legutóbbi kiscsaj cigányok általi elverését és nyilvános megszégyenítését, amit még fel is vesznek videóra, majd feltöltik a YouTube-ra. Érdekes módon, amikor kipattan a botrány, a videó nagyon gyorsan törölve lesz, de addigra felpakolják az Indára, majd onnan is el lesz távolítva, és bárhová felteszik, mindenhonnan le van törölve. De mindegy, mert már a fél ország úgyis látta, a médiában pedig egy szó nem sok, annyi sem hangzik el az afférról - mint minden olyan esetben, ha cigányok az elkövetők és csoportosan garázdálkodnak -, csak akkor, ha már olyan nagy a közfelháborodás, mint a vasútállomáson bántalmazott gyerek kapcsán, ami szintén a YouTube-on pattant ki. Először ott indul meg mindig a "riadólánc" a kommentelők között; ismerősök nézik át az iwiwes és myvipes adatlapokat; az adatok onnan származnak. És először általában már a YouTube-on olvashatók, a kuruc.info szinte már csak összefoglalja egy cikkben zanzásítva.
Fordítsuk már meg ezt a személyes adatok nyilvánosságra hozatalát, és tegyük fel a kérdést úgy, hogy miért van agyonhallgatva egy ilyen ügy, amikor a videót saját magukról készítik, és mindenki beazonosítható rajta, a személyes adataikat pedig ők maguk pakolják ki a nyilvános társasági oldalakra, még sincs sosem következménye a dolognak.
Én nem vagyok sem rasszista, sem kirekesztő, sem szélsőséges, sem náci, sem nyilas, sem fasiszta, de szoktam olvasni a kuruc.infót és csak csodálkozni tudok, hogy mennyi nagy horderejű, tömegeket érintő dolgokról nem nyilatkozik soha a "hivatalos" média. Ha demokrácia van, akkor miért kell egy hírportálnak földalatti mozgalomként működnie, és Amerikában bérelnie a szervert? Ha Amerikában nem sérti a demokratikus jogokat, akkor Magyarországon miért? Talán kétféle demokrácia van? Nem hiszem.