• gravicam
    Mélyen tisztelt azon emberek, akiknek tetszett a terminátor 4: Hihetetlen, hogy nem veszitek észre, hogy a nézők nagy része csalódottan jött ki a moziból, egy része pedig egyenesen felháborodva ezen szar láttán. Próbálom megfejteni, hogy vajon miféle emberek lehettek ti, honnan jöttök? Ha nagyon fiatalok vagytok( >10) és még kevés filmet láttatok, + esetleg nem volt szerencsétek a korábbi részekhez, akkor talán megértem. Azt is megértem, ha életetekben most először ültetek moziban és láttatok mozgóképet, biztos nagy csoda lehetett. De normális embernek hogy tetszhet ez? Félreértés ne essék, nyilván az, hogy egy film tetszik/nem tetszik valakinek az szubjektív. Vannak olyan filmek, amik nekem eléggé bejönnek, a többségnek viszont nem ( Pl: Jelek). De a Terminátor 4... Én olyan tipusú néző vagyok, aki elsiklik a kisebb logikátlanságok felett, a terminátoros időparadoxon felett én szemet hunyok, mert közben meg szuper az egész. De ami a T4-ben van, az kiakasztó. Hibák hosszú-hosszú sora, amik felett nem lehet szemet húnyni. Nem írom le őket, agyon van beszélve a t4 topikban. Aki egy ilyen SZÍNTELEN, SZAGTALAN, ÍZTELEN, LELKETLEN, ÜRES, NAGYON DURVA HIBÁKTÓL HEMZSEGŐ filmpróbálkozást élvezni tud, az vagy nagyon buta, vagy az igényszintje a béka segge alatt van. "Commandante" nevű esetünk pl ide tartozik. Ilyet szól a gyerek:
    "Hát gyerekek, aki itt annyira ócsárolja a filmet, az biza nem értette meg skynet-es jelenetet a film végén. A sok logikai hiba nem logikai hiba ám, hanem skynet terve John megöletésére, amiben a föszerepet egy tudat alatt elöre programozott ember-gép hibrid játsza. Amit Marcus tesz, azt biza a skynet programja miatt teszi, akkor is, ha ez egyszerü "szembenézek a teremtömmel"-nek lett álcázva."
    Commandante igazán köszönjük a felvilágosítást, a segítséged nélkül soha nem értettük volna meg a filmet és annak mélységét.