igen, csak azt felejted el, hogy az én kis világom a valóság, ahogy már elmondtam párszor. ha saját magadnak mondasz 100%-osan ellent 2 mondatban egymás után, majd fokozod tovább az öngyalázást 2 további értelmetlen személyeskedő visszaszólással, amivel engem vádoltál, akkor egyszerűen elveszted minden hiteledet, és teljesen mindegy lesz, hogy mit hordasz össze. nem mintha egy darab értelmes dolgot mondtál volna egész ittléted alatt. azért jó látni, hogy ilyen emberek is vannak, ilyenkor döbben rá az ember, hogy az emberi butaság valóban határtalan. és valahányszor válaszolok, mindig visszajössz egy darab érv nélkül és mégegyet belerúgsz saját magadba, gratulálok. tekintve, hogy ami itt megy veled régóta, az a részedről nem vita, csak óvodás szardobálás érvek nélkül, eszem ágában sincs egy ilyen seggfejt bárhova felvenni és további értékes perceket pazarolni rá. és mielőtt elkezdenéd írni a következő szokásos érvek és értelem nélküli baromságaidat, megnyugtatlak: szarok rád magasról. bár az eddigieket is nehezen lehetne vitának hívni, én veled többet nem vitatkozom. inkább valami elmeroggyantak otthonában próbálkozz beszélgetőpartnert találni ha unatkozol, ott még találhatnál olyat, aki passzol hozzád, és hozzádillő vitapartner lenne.
a viszont nem látásra.