• 5c0rp330n
    elképesztően nagy baromságokat tudsz mondani. ezek nem az én gondolataim, ezek tények, kis barátom. ha nálad az msn átlátható a színfos kavalkádjával, összevissza villódzó, váltakozó méretű animációival, akkor minden átlátható, mert az msn-nél rendezetlenebb, átláthatatlanabb csevegőprogit én még nem láttam.
    az a 4-5 év alatt 1x-2x valószínűleg sokkal közelebb van a 100x-200x-hoz, hiszen még nálam is sokkal többször fordult elő, illetve a topicba írogatók példája is kicsikét durvább arányokat mutat. de a te msn-ed biztos közvetlen bill gates-hez van bekötve, ezért sokkal biztonságosabb nálad, mint nálunk, és nálad minden szép, jó, és működik, ami mindenhol máshol ronda átláthatatlan szar, ami nem kevésszer hagyott már ki működés terén is.
    és igen, közben említve volt az msn-spam is, el is felejtettem említeni. látod, annyira sok bajom volt már vele, hogy egy ilyen "kis" problémát már nem is említek meg. több időszakban kb napi 5 spam üzenetet kaptam heteken-hónapokon át, hajszálon múlt, hogy az egész msn-t kiírtsam a gecibe a gépemről. ja, és mindez 50 partnerrel, te a 300addal kaphattál 6szor ennyit. gondolom egyáltalán nem bosszantott ez sem, említésre sem méltó a dolog.
    egyébként egyáltalán nem személyeskedtem, ellenben te az imént pont ezt csináltad, amivel vádolsz, szóval gratulálok, hogy két mondatban saját magadnak ennyire ellent tudtál mondani, ezzel gyakorlatilag megsemmisítve az érveidet és magadat is elég mélyre elásva, ez már teljesítmény. magadat alázod szét, nekem már szinte meg sem kell szólalnom, jó, hogy megkönnyíted a dolgomat.
    én nem mondom, hogy elfogyott belőled az értelem, mert soha nem is volt benned az itteni tartózkodásod alatt.

"Engem ugyan nem zavar, hogy ha a te kis világodban az én torkomon le lehet nyomni valamiféle ürüléket, de azt már végképp nem értem, hogy hogyan jössz te ahhoz, hogy megmondd, hogy mi az, ami (nekem) számít."
    pedig zavarhatna, mert az én kis világom a valóság, a tied pedig egy álomvilág, ahol az msn átlátható, rendezett, ahol az msn nem zabálja szét a hardvert, ahol az msn gyors, ahol az msn nem áll le, ahol az msn-ben nincs spam, ahol nem számít, hogy hang és videó terén mekkora fos az egész program, ahol nem számít gyakorlatilag semmi, amiben szar (vagyis nem számít kb semmi).
    nem vagy képes objektíven nézni a dolgokat, csak azt látod meg a szaros programodban, ami tetszik benne, és minden, amiben a skype jobb, arra neked valami véletlen folytán pont semmi szükséged nincsen, ellenben amit az msn tud, arra mind van. hát, gratulálok ehhez a hozzáálláshoz, gyakorlatilag ingyen nyalod ki a microsoft seggét egy olyan programért, ami mindenben messze elmarad, szinte bármelyik konkurenstől.
    abban egyébként igazad van, hogy nem érdemes reagálnom, mert egy ilyennel, mint te, semmit nem lehet kezdeni. felsorolhatok akármilyen tényeket, a microsoft hivatalosan is beismerheti, hogy az msn egy csőd, még úgyis belemagyaráznád a saját igazadat az egészbe, csak azért, mert azt a fost használod. ha skype-ot használnál régóta a kis barátaiddal együtt, most az msn-t szídnád ugyanúgy (sőt, jobban, mert még okod is lenne rá), mint most. természetes dolog, hogy az ember szereti azt hinni, hogy amit ő használ, az a jobb, de a te esetedben ez a sok kapálózás kezd egyre nevetségesebbé és kínossá válni.
    engem pedig nem vádolhatsz elfogultsággal, mert mindkét programot párhuzamosan használom sok év óta.