Justil#70
"...és ha a szöveges kommunikáció átláthatósága, a gép terhelése, a szolgáltatás megbízhatósága sem szempont akkor mivan? megmondom mi van akkor. akkor az van, hogy igénytelen vagy, nincs is igényed gyakorlatilag semmire, így nyilván a legnagyobb fost is le lehet nyomni a torkodon, azért se fogsz panaszkodni. mert neked semmi sem elsődleges szempont, ami számít."
Ezek a te gondolataid, én nem ezt írtam, és nem tudom őszintén szólva, hogy miről beszélsz. Nálam a szöveges kommunikáció az msnen igenis átlátható, a kliens erőforrásokat természetesen használ, de egyáltalán nem zavaró mennyiségben, szolgáltatás megbízhatósága? Hát nemtom, idejét sem tudom már, hogy mikor volt gondom az msn hálózatra való belépéssel, mert tény, hogy volt ilyen, de az elmúlt 4-5 évben velem max 1-2x fordult elő...nafene, hát ezért nem fogom még fikázni az egészet. Vagy nemtom mire gondolsz megbízhatóság alatt.
A továbbiakban aztán már láthatóan elfogyott belőled az értelem, amit 1 nagy szuszra összeszedtél. Kár volt személyeskedned, semmit sem tudsz rólam, és ez így ebben a formában max téged jellemez. Engem ugyan nem zavar, hogy ha a te kis világodban az én torkomon le lehet nyomni valamiféle ürüléket, de azt már végképp nem értem, hogy hogyan jössz te ahhoz, hogy megmondd, hogy mi az, ami (nekem) számít. Szerintem pihend ki magad, mielőtt reagálsz, ha egyáltalán érdemes reagálnod.