Kindred Blades#13
Szeretném, ha a cikkhez érkező kommentek számát lecsökkentenénk úgy 50 darabbal, úgyhogy vegyük át előre, egy hozzászólásban.
X: És konzolon hogy akarsz célozni, egyébként is minden konzolos játék gagyi, meg izé, hűdeháde.
Y: PC-re nem jön ki egyetlen játék se, X egy láma, meg különben is, az csak a valaki, aki vesz egy konzolt. És PC-n sok a warez, halott a platform!
X: PC-re a Pink Bikini Surf Ninjas 3 nem jött csak ki, de az amúgy is szar, a kutyát se érdekli (és tényleg), a PC pedig nem halott, sok egyéb dologra is használható, Y meg egy láma, mert csak.
Y: *Statisztikai adatok felsorolása végtelen ciklusban, star trek-féle technoblabla-val karöltve, aminek az írója sem érti a felét se*.
X: *Wikipedia-ról és egyéb természetfeletti tudást felhalmozó oldalakról összeollózott technoblabla, Y téves állításainak megvilágítása*
Y: De a PC akkor is drágább, havonta kell cserélni az alkatrészeket!
X: Nem, nem kell, ha az ember fia ésszel vásárol (meg kell hagyni, ez az állítás igaz, én se frissítettem két éve semmit a gépben, még sincs semmi problémám a programok futtatásával). Meg különben is *random inzultáció*
Y: De PC-n nem tudsz fotelből játszani, és az én konzolom legalább nem fagy le, mert nem bugos szar. (Meg kell hagyni, neki is megvan a saját igaza, az állításai mögött ott lapul bizony)
X: És a halál vörös köre?
Y: És a kék halál?
X;Y felváltva: random inzultációk, további technoblablával vegyítve, csak hogy valami értelmes külső kölcsönözzenek a társalgástól.
No, kérem, aki a fentiek bármelyikéből önmagára ismer akár mondanivalóban, akár stílusban, az kerülje a hozzászólást, inkább menjen játszani valami mással. Remélem, sikerült megspórolni néhány kommentet, és nem visszafelé sül el. Ha mégis visszafelé sülne el, akkor én kérek elnézést azoktól, akik szeretnének értelmes, nem unalomig rágott csontot is találni a kommentek között.