• galmat
    #2
    Sztem hosszútávon megoldás lenne, ha megszüntetik a warezt (bár erős kétségem van, hogy ez kivetelezhető-e....), akkor vigyék le harmadára a filmek,játékok,zenei cd-k árát minimum! Mert akkor sokan többen vennék meg a terméket. Én akkor veszem meg már a filmeket, játékokat mikor felére vagy harmadára megy az áruk. Nem magyar pénztárcabarátak az árak. Arról nem beszélve,hogy mondjuk Amerikában a minimálbér a a hazai 5x-e, a felsorolt termékek még olcsóbbak is. Kb olyan mintha egy új DVD filmet nem 3000-4000ért kéne megvennem,hanem kb 500 ft-ért. Na ez a különbség.

    Nemtudom megoldás-e,hogy megszüntetik az adott letöltő előfizetését, mert akkor brutális mennyiséggel fog csökkeni a szolgáltatók előfizetőinek a száma itthon.

    Arról nem beszélve, hogy milyen rendszer van itthon, hogy a boltban vett üres cd-n,dvd-n a POFÁTLANSÁG teteje az Artisjus adója!!! Ilyen kérem szépen máshol nincs. Meglehet szűnni kedves Artisjus, mert az egész felfogásotok a dologról felháborító!!! Ha családi képeket rakok a dvd-re,had ne kelljen már adózni utána...... pffff......