Hunreal#51
A vitát sajnos nem jól foglaltad össze. Ajánlatos a topik elejétől megérteni, de hogy legyen egy jó napod (és ezt nem kifigurázás miatt mondom) elregélem: Egy játékkal nem azért játszanak az emberek, mert nem szeretik. Te se fogsz azért játszani a sims-el, mert jó a grafikája vagy mert a haverjaid azt szokták tolni. Egy ember azzal játszik, ami leköti, érdekli, tetszik neki, magyarul: Élvezi a játékélményt! Példa okáért felhoztam a Counter-Strike, de mondhattam volna helyette World of Warcraft-ot vagy akármilyen játékot, aminek a grafikája mondjuk nem éppen a legújabb motort használja. A statisztikákkal is azt mutattam be, hogy az emberek nem elsődlegesen a játék grafikáját, hanem a játékélményét nézik és ettől lesz valami népszerű. Mint mondtam, a Wow-ot sem a grafikája, hanem a játéka miatt szeretik. De ha már a példádnál vagyunk, akkor a Wii is azért népszerűbb sokkal, mert az embereknek jobban tetszik az, mint a többi konzol. És miért tetszik neki? Vicces, nevetős helyzeteket teremt, embereket hoz össze és egy buligépként sem rossz választás. A többi konzol tudja ezeket a szuper grafikát leszámítva?!
Akkor megkérdezem, hogy ebben mi a szubjektív vélemény?