• Hunreal
    "Olyan aranyos, ahogy magadból indulsz ki, meg megpróbálod a saját frusztrációidat belém vetíteni"

Öregem, te ezen mennyit gondolkodtál, hogy ezt összehozd? A hangok mondják az agyadban ezeket vagy simán csak Te találod ki?

"Nem érzed szánalmas, vergődő, kapálózó fröcsögésnek, amit művelsz?"

Ezeket a jelzőket már sajnos te lefoglaltad, ezért kár beszélni...

"igencsak hiteltelenné válik onnantól kezdve, hogy pont te kérdezgetsz vissza, hogy "mit? hol?"."

Zsidri! Mivel nem vagy tisztában azzal, hogy miket írsz és arra sem veszed a fáradságot, hogy esetleg elolvasd, akkor mit regéljek? Kitárgyaltam már azt hiszem, de ha még lovagolni akarsz, ám legyen, de ne lepődj meg azon, hogy maximum az agyadban lévő hang lesz a társaságod.

"Legalább ne egy-az-egyben mondanád vissza, amivel két hozzászólással ezelőtt szivattalak... Te még a flémeléshez is hülye vagy. Nagyon erőlködsz, de nem megy ez neked."

Tényleg? De jó nekem! Kár, hogy az ív nem ezt mutatja... De, hogy megnyugtassam a lelked, egyúttal gratulálok, hogy ennyi idősen, azzal dicsekedsz, hogy milyen faszán tudsz flémelni. Egész biztos sokra vitted ennyi ésszel...

"Ezek szerint nem. Egyébként pont a #34-esre válaszoltam ezt, te baromarcú. Nyilván hamarabb nem tudok rá reagálni, mint ahogy leírtad... Már megint majd megszakadsz, hogy szivass, de csak hülyét csinálsz magadból."

Most erre mit mondjak? Ezt a témát kitárgyaltam, de nyugodtan beszélj magadban. Hülyét csinálni max te fogsz, de sajnos azzal már elkéstél..

"10 éves a játék, annyira de kurvára mindegy, hogy minimum vagy full grafika, mert így is, úgy is ocsmány, sokat nem oszt, nem szoroz a grafikai beállítás"

Csúnya? Relatív. Mihez képest? City interaktív játékaihoz? :) Nem a grafika miatt játszanak vele az emberek, hanem azért, mert jobban élvezik, mint mondjuk a jelenlegi játékokat és kikapcsolódnak vele. A WoW-al sem azért játszanak 10 millióan, mert hú de jó motorja van, hanem azért mert élvezik! Jó lenne ha ezt felfognád! Nem a grafikától, hanem a játékélménytől függ, hogy az emberek körében sikeres lesz-e az adott játék. Mások is ezt elregélték, de még most is ezen játszol.