"No comment!!! Olvasni és értelmezni nem tudsz, ezt már mindenki tudja, csak te nem veszed észre! Pedig ennyi idősen illő lenne... Általános kimaradt?! "
Olyan aranyos, ahogy magadból indulsz ki, meg megpróbálod a saját frusztrációidat belém vetíteni. Ha nekem vannak problémáim az értelmezéssel, akkor ugyan mégis miért te kérdezel vissza, hogy mit értettem ezen meg azon? Nem érzed szánalmas, vergődő, kapálózó fröcsögésnek, amit művelsz?
Egyébként általában bele lehet ezzel kötni emberekbe, csak igencsak hiteltelenné válik onnantól kezdve, hogy pont te kérdezgetsz vissza, hogy "mit? hol?". Én a helyedben már rég bekussoltam volna, meg meghúznám magam, ha ilyen hülye lennék. De nem, te hívod fel a figyelmet továbbra is, arra, amivel szemmel láthatólag NEKED vannak gondjaid.
Csak úgy mondom, hogy az, hogy nem pontosan azt válaszolom, amit te hallani szeretnél, az nem annak a jele, hogy nem értem, mit mondtál. Viszont az, hogy te meg visszakérdezgetsz, az meg egyértelműen.
"Anyáztam? Hol? Az agyadban? Az bizony lehet! A mentális betegségeket kezelik már, ha kell tudok adni egy telefonszámot, ahol segíteni tudnak neked."
Legalább ne egy-az-egyben mondanád vissza, amivel két hozzászólással ezelőtt szivattalak... Te még a flémeléshez is hülye vagy. Nagyon erőlködsz, de nem megy ez neked.
"mert azt hiszem ezen már én legalábbis túlléptem."
Ezek szerint nem. Egyébként pont a #34-esre válaszoltam ezt, te baromarcú. Nyilván hamarabb nem tudok rá reagálni, mint ahogy leírtad... Már megint majd megszakadsz, hogy szivass, de csak hülyét csinálsz magadból.
"Full graf, meg minden, nem mondod?!"
Ezt meg ki a faszom állította? Már megint olyan dologgal vitatkozol, faszfej, amit TE TALÁLTÁL KI. Ecseteljem, hogy ez mekkora ostobaság?
Egyébként meg onnantól kezdve, hogy 10 éves a játék, annyira de kurvára mindegy, hogy minimum vagy full grafika, mert így is, úgy is ocsmány, sokat nem oszt, nem szoroz a grafikai beállítás.
"A politikai nézeteidet tartsd meg magadnak, senki sem kérdezte és nem kiváncsiak rá. "
Hadd ne én érezzem már magam szarul, hogy miután ideráncigálod azt a kibaszott politikát, reagálok rá. Tudod én is kurvára leszarom, hogy milyen mélyen van a fejed a Fidesz seggében, mégis fontosnak tartottad hosszasan ecsetelni, hogy tövig.