Hunreal#41
"Nos még mindig ott tartunk, hogy rám akarod erőszakolni a véleményedet. Nem fog menni."
Ki nem szar le téged Maris? Nem veszed észre, hogy egyedül vagy a véleményeddel?! Te egy vicc vagy és jókat röhögünk a szánalmas hülyeségeiden. Erőlködj Libsic!
"És még nekem vannak problémáim az értelmezéssel? MÁSODSZOR kérsz rá meg, hogy magyarázzam el, amit írtam..."
No comment!!! Olvasni és értelmezni nem tudsz, ezt már mindenki tudja, csak te nem veszed észre! Pedig ennyi idősen illő lenne... Általános kimaradt?!
"_ÉN_ veled ellentétben megértem, felfogom, elfogadom, hogy neked, és sok embernek más a véleménye, de ez kurvára nem befolyásolja az enyémet. Te meg mindenáron rám akarod erőltetni a tiédet. Nem fog menni."
Maris! Te NEM érted meg, NEM fogod fel, NEM fogadod el és NEM veszed észre, hogy mindenki rajtad röhög. Miért? Mert deviáns vagy! Deviáns, aki az impotenciáját azzal próbálja palástolni, hogy a hülyeségeket beszél, megérteni nem tud dolgokat, felfogni azt már végképp, de azért már próbálod beállítani a szentfazekas imidzset magadon. A gond az, hogy szarul csinálod...
"akkor kösd fel magad, faszfej."
Ejnye-Bejnye! Ennyi idősen ilyen csúnyán beszélsz? Nyugi Libsic, egyszer mindenki meghal, de azért ne ugorj a vonat elé, mert nem létezik a télapó.
"Ahhoz képest már a hatodik oldalnyi anyázást címzed nekem, elég szép teljesítmény, ahhoz képest, hogy nem érdekel."
Anyáztam? Hol? Az agyadban? Az bizony lehet! A mentális betegségeket kezelik már, ha kell tudok adni egy telefonszámot, ahol segíteni tudnak neked.
"körülbelül 5-6 embert ismerek személyesen, akik CSÉztek, csak azért, mert nálam látták, és megtetszett nekik. Amikor én abbahagytam, nem sokkal utána ők is. És nem játszottak mással utána. Ennyi. LÉTEZIK ilyen"
TE istenverte Libsic! Olvasd már el a #34 hozzászólást, mert azt hiszem ezen már én legalábbis túlléptem. Nyugodtan maradhatsz ezen a témán, elvégre hülyegyerek is eljátszik magában...
"Hát bazmeg, MEGY itt az irodai gépen. MEGY a kibaszott 4 éves laptopomon. Ennyi."
Tényleg? Full graf, meg minden, nem mondod?! Apám, de komoly! A 8 éves gépen is elindul fullban a doom 3, csak nem mindegy, hogyan.. De hát komoly emberrel beszélek, aki mindenre tudja a választ.
"Én nem, nekem vannak normális haverjaim"
Micimackó? Malacka? Spongyabob? Gratula! Nyugi, nem kell bizonygatnod semmit, a szintet hozod most is.
"soha a büdös életben nem szavaztam az SZDSZre"
Persze, de vedd már le azt a kipát a fejedről...
A politikai nézeteidet tartsd meg magadnak, senki sem kérdezte és nem kiváncsiak rá. Nagy szamár vagy, ideje lenne agyilag is felnőni...