-
Nos még mindig ott tartunk, hogy rám akarod erőszakolni a véleményedet. Nem fog menni.
""Te teljesen hülye vagy bazmeg. Én nem értem? Ezt írtam le, baromarcú."
Kérlek mutasd már meg."
És még nekem vannak problémáim az értelmezéssel? MÁSODSZOR kérsz rá meg, hogy magyarázzam el, amit írtam... Most írom le kb huszadszor, hogy a saját szubjektív véleményemet hangoztatom. _ÉN_ veled ellentétben megértem, felfogom, elfogadom, hogy neked, és sok embernek más a véleménye, de ez kurvára nem befolyásolja az enyémet. Te meg mindenáron rám akarod erőltetni a tiédet. Nem fog menni.
Ha ilyen "ALAPVETŐ" dolgokat nem tudsz felfogni, akkor kösd fel magad, faszfej.
"A degenerált agyad sajnos nem jut el addig, hogy kurvára nem vagyok kiváncsi a hülyeségedre. Most ugatom el harmadjára, hogy leszarom mivel játszol.."
Ahhoz képest már a hatodik oldalnyi anyázást címzed nekem, elég szép teljesítmény, ahhoz képest, hogy nem érdekel.
"Bizonyára.. "
Leszarom, hogy hiszed, vagy nem hiszed, körülbelül 5-6 embert ismerek személyesen, akik CSÉztek, csak azért, mert nálam látták, és megtetszett nekik. Amikor én abbahagytam, nem sokkal utána ők is. És nem játszottak mással utána. Ennyi. LÉTEZIK ilyen, még ha a te elborult agyad nem hajlandó ezt befogadni, akkor is.
"Ha ismernéd a játékot, akkor nem mondtál volna ekkora nagy marhaságot.."
Hát bazmeg, MEGY itt az irodai gépen. MEGY a kibaszott 4 éves laptopomon. Ennyi. Faszt fárasztom magam, hogy TÉNYEKET bizonygatok neked... Ja, még mindig a retekfos 1.6ról beszélünk, ha elfelejtetted volna.
"Mutass már valakit, aki csak és kizárólag a CS-t ismeri!?"
Az, hogy te csak a bezombult kocka haverjaidat ismered, az egy dolog. Én nem, nekem vannak normális haverjaim, akiknek nem központi téma a számítógép, és bizony kurvára nem ülnek le játszani. Egyáltalán. Munkaeszköz, rajzolni, számolni kell nekik, játékra nem. És bizony CSÉ óta nem játszottak számítógépen.
Egyébként eléggé szánlak, hogy ennyire egy faszkalap vagy, ilyen szinten megtámadta az agyad a politika. Csak tájékoztatásképp közlöm, hogy soha a büdös életben nem szavaztam az SZDSZre, sőt, a leggerinctelenebb, leggusztustalanabb, legképmutatóbb pártnak tartom őket, pedig igen erős a mezőny.
"Most mondjam azt, hogy színvonal? Ez csak téged minősít.. :)"
Aha, és téged mennyire minősít, hogy egy játékokról szóló vitába mindenáron politikát akarsz beleerőszakolni? Ez a szánalmas, barátom, hogy bazmeg képtelen vagy a faszságodtól elvonatkoztatni. Én is megkaptam az SZDSZ-es címkét tőled, amilyen fasz vagy.
"Mi az, hogy nem én vagyok a politikáért, politika van értünk? Hol? Mióta?"
Na látod, fel sem fogtad, mit pofázok. Tudod pont ezt mondtam, hogy emiatt a hozzáállás miatt egy bűzlő szarkupac az országunk, mert teljesen ki van magából fordulva a politika. Bazmeg, egy normális országban nem lehet "Elkúrni". Egy Öszöd után le KELL mondani. És miért nem történt meg? Mert te, meg a hozzád hasonló idióták elfogadják, hogy a politikusok már majdnem félistenek, és hogy azt csinálhatnak, amit csak akarnak. Ha nem Fletó, hanem Viki játssza el ugyanezt, akkor az nem Elkúrás, hanem egy okos taktikai húzás, és vígan tapsikolsz hozzá, te agymosott barom.
Képtelen vagy a rendszeren kívül gondolkozni, egyszerűen el sem tudod képzelni, hogy másképp is lehetne. Neked az egyetlen problémád, hogy narancs-e, vagy piros, esetleg világoskék, és kurvára fel sem tűnik, hogy mindegyik a te véredet szívja, és hogy komédia az egész.
Én nagyon sajnálom, hogy ilyen hülye vagy, meg hogy a fél ország ilyen idióta, mint te. Ez is csak nekem kellemetlen, te jól érzed magad ebben a langyos fosban. Én nem.
Pont ezt mondtam, hogy majd... vagy inkább HA.. ez eljut az agyadig, akkor majd talán lesz itt rendszerváltás.
"Nem te alakítod a politikát? Nem az emberek alakítják a politikát?"
Miért, azon túl, hogy 4 évente ikszelsz egy színt, meg nagyon néha odabaszol egy igent vagy egy nemet, az benned azt az érzést kelti, hogy te alakítod a politikát? Te tényleg ennyire fasz vagy?
Emellett szerinted az a hozzád hasonló idióta, akinek épp nem narancs köd van az agyán, hanem piros, mennyire érezte úgy, hogy alakítja a politikát, miután tökéletesen az ellentéte történt annak, mint amire szavazott?
Hogy nem vagy képes ezt felfogni? Hogy a picsába gondolod, hogy jelenleg bármi beleszólásod is van a dolgok menetébe?
Hülyének vagyunk nézve felülről, de esetedben ez teljesen jogos is.
"B*zdmeg! Elk*rtátok? Miért szavaztál rá?"
ÉN nem szavaztam senkire. A hozzád hasonló barmok, meg a "többség", meg a "népszerűség" szavazta meg az elkúrókat. Már megint itt a tökéletes példa, hogy a többség hülye, de érdekes módon sem ebben a tekintetben, sem CSÉ viszonylatban nem vagy hajlandó felfogni. Ja, persze, mert ebbe a hülye többségbe tartozol te is.
Egyébként meglehetősen individualista-anarchista beállítottságom van, véleményem szerint a jelenlegi magyar államigazgatást úgy ahogy van fel kéne számolni, és nulláról felépíteni az egészet. Onnantól kezdve, hogy kidobni végre a picsába a sztálini alkotmányt, szétverni már végre ezt a kibaszott vármegyerendszert. Na meg megszüntetni a pártokat, úgy, ahogy vannak, egyénileg választani a képviselőket, választókörzetenként a KÉT legnépszerűbbet.
Nem várom, hogy felfogd ennek az értelmét, ez nem két perces meló lenne, neked meg még a leírt dolgok értelmezésével is gondjaid vannak. Csak azért írtam ezt le neked, hogy hagyd már abba ezt a kibaszott SZDSZ-esezést, kibaszottul mellé, meg baromira unalmas.
Látom a szólásokkal is kicsit hadilábon állsz. Bár...elég találó.
Veréb mondja bagolynak, hogy nagyfejű? Mekkora öngól, bazmeg.