• Hunreal
    "Nem tudom, hogy minek pazarlom az időmet az ilyen agresszív idiótákra..."

Én csak nevetek kisbarátom az ilyen kis f*szon, aki ennyi idősen nem képes felfogni ALAPVETŐ dolgokat. De bizonyára te vagy a sérthetetlen, de természetesen azt már észre sem veszed, hogy nem csak én adom már itt az ívet..

"Te teljesen hülye vagy bazmeg. Én nem értem? Ezt írtam le, baromarcú."
    Kérlek mutasd már meg. :) Már megszokhattuk, hogy a saját írásaiddal sem vagy tisztában és az elolvasás, megértés között van egy kis különbség. :)

"egészen kurvára leszarom, másrészt szerintem akkor is egy kalap szar marad. Akkor is, ha neked ez nem tetszik, meg akkor is, ha minden erőddel azon vagy, hogy befogd a szám."

A degenerált agyad sajnos nem jut el addig, hogy kurvára nem vagyok kiváncsi a hülyeségedre. Most ugatom el harmadjára, hogy leszarom mivel játszol..

"Nem tudom, hogy téged miért zavar, hogy van, aki szerint a CSÉ szar, de ez legyen a te problémád, meg a pszichiáter szakorvosodé."

IQ-Figther barátom! Most őszintén! Tudsz te olvasni? ÉRTELMEZNI? Ennyi idősen képtelen vagy rá? Nagyívban tojok arra, hogy te vagy valamelyik k*csög szdsz-es haverod szereti e CS-t vagy sem. Én egy példát mondtam és egy kis statisztikai összefüggést konstatáltam. Ha TE ennyire gyík vagy, hogy ezt megértsd, sajnálom..

"Sokan játszanak vele csak az ismerőseik miatt, és leszarják, hogy mennyire jó játék."
    Bizonyára.. 16 éves Pistike inkább játszik a Hight School Musical játékkal, mert az egyik barátja azt szereti. Ez logikus... Véletlenül sem lehet az, hogy azért játszanak az adott játékkal, mert szeretik azt, bizonyára csak azért, mert a haverja is ott játszik.. Ha én nem szeretek kapálni, gazolni akkor nem megyek el csak azért, mert a haverom kertésznek tanul.

"Sokan játszanak vele úgy, hogy semmi más játékot nem ismernek, és nincs összehasonlítási alapjuk, hogy mennyire jó játék"

2009-et írunk. Észnél vagy? Mutass már valakit, aki csak és kizárólag a CS-t ismeri!? Ha igaz is lenne, akkor szerinted az 1000% azaz EZER SZÁZALÉKOS különbségbe mit zavarba ez be Mariskám?

"Sokan játszanak csak azért, mert 10 éves játék, és elmegy retekszar irodai, iskolai, vagy rokontól kapott otthoni gépeken."
    Ha ismernéd a játékot, akkor nem mondtál volna ekkora nagy marhaságot.. Ha valamivel nem vagy tisztában, akkor fogd be a pofád, mert ez csak számodra lesz égő...

"Egyébként pontosan az a faszkalap idióta seggfej vagy, amit a legszánalmasabb pondrónak találok, pártkatona barátom"
    Most mondjam azt, hogy színvonal? Ez csak téged minősít.. :)

"Majd ha egyszer rájössz, hogy nem te vagy a politikáért, hanem a politikának kéne lennie érted"
    Maris! Ejnye-Bejnye! Azt értem, hogy hülye vagy felfogni általános iskola szintű dolgokat, de az már, hogy az életben is produkálod magad, kiábrándító. A durva dolog pedig még mindig az, hogy ennyi idősen ALAPVETŐ dolgokkal nem vagy tisztában. Mi az, hogy nem én vagyok a politikáért, politika van értünk? Hol? Mióta? Nem te mész el szavazni a b*zipártodra? Nem te alakítod a politikát? Nem az emberek alakítják a politikát? B*zdmeg! Elk*rtátok? Miért szavaztál rá? Minden embernek ugyanakkora, ugyanolyan szavazati joga va, mint neked. Miért adtál nekik hatalmat?! Tudod hapsikám, ezt hívják demokráciának. Lehet szar, de ezt kell szeretni. Elvégre is te mondtad, hogy a népszerű pártokra azért szavaznak, mert Pistike barátai csak Pistikével szeretnek játszani. Hát akkor, jövőre hozzál magaddal még 2 barátot, hátha elérítek az 1%-ot!

A többi f*szságodra nem válaszolok. Minek? Olyan sötét vagy, hogy hozzád képest egy láda szén egy atomvillanás. A legnagyobb gond pedig véletlenül sem az, hogy mások is azt mondják, hogy hülye szánalmas gyík vagy, hanem, az hogy még észre sem veszed magad.. Ehhez kell arc, Gyerekek! De ennyi idősen, ilyen szinten?!