Nem tudom, hogy minek pazarlom az időmet az ilyen agresszív idiótákra...
"Még mindig nem fogod fel épp ésszel, hogy ha valakinek nagyon tetszik egy játék, akkor azzal fog játszani és nem egy olyannal, ami nem tetszik neki"
Te teljesen hülye vagy bazmeg. Én nem értem? Ezt írtam le, baromarcú. Hogy felőlem a világ összes embere is játszhat azzal a szarral, egészen kurvára leszarom, másrészt szerintem akkor is egy kalap szar marad. Akkor is, ha neked ez nem tetszik, meg akkor is, ha minden erőddel azon vagy, hogy befogd a szám. Nem tudom, hogy téged miért zavar, hogy van, aki szerint a CSÉ szar, de ez legyen a te problémád, meg a pszichiáter szakorvosodé.
Egyébként megint funkcionális analfabetizmus bejátszott látom, mert jónéhány érvet felhoztam a népszerűség mellett, ami nem az, hogy "azé, mer' kú'vajó". De lírom még egyszer, hátha ez alkalommal eljut az agyadig is. Sokan játszanak vele csak az ismerőseik miatt, és leszarják, hogy mennyire jó játék. Sokan játszanak vele úgy, hogy semmi más játékot nem ismernek, és nincs összehasonlítási alapjuk, hogy mennyire jó játék. Sokan játszanak csak azért, mert 10 éves játék, és elmegy retekszar irodai, iskolai, vagy rokontól kapott otthoni gépeken.
Egyébként pontosan az a faszkalap idióta seggfej vagy, amit a legszánalmasabb pondrónak találok, pártkatona barátom. Majd ha egyszer rájössz, hogy nem te vagy a politikáért, hanem a politikának kéne lennie érted, akkor majd talán kijön az ország ebből a szarból. A hozzád hasonló elvakult fanatikus vadbarmok (mindkét oldalon) miatt tartunk ma ott, hogy a politikusok szentek és sérthetetlenek, az egész ország egy kibaszott korrupciós pénzpumpa, és az összeomlás szélén van. Mert TI hagytátok nekik.
Visszakanyarodva a népszerűséghez, ugye az elmúlt 7 évet a népszerűbb párt töltötte hatalmon. Nesze bazmeg, ennyit számít a népszerűség, kurvaélet. Lengesd, hogy milyen kurva jó is az, meg hogy az számít... Gratulálok, faszfej.
Egyébként ha már itt tartunk, szerintem ez a képviseleti demokrácia egy alapjaiban elcseszett egy szar. Vagy az általános választójog az. De ez a kettő együtt kurvára nem működik. És én nem a jogokat nyirbálnám, inkább az államot szervezném át. Az biztos, hogy ha rajtam múlna, nem színekre szavaznátok.
"Nem le írtam már, hogy magasról lesz*rom, hogy mivel játszol?! Ha Barby-zol barby-zol, ha marokmarcsisat akkor marokmarcsisat.. Roppantul nem érdekel! Fejezd már be!"
Ha nem érdekel, akkor minek szólsz hozzám, miért nem fogod be a pofád és takarodsz a büdös gecibe, barátom? Igazából nem zavar, ez nem parancs, csak egy szerény javaslat. Valójában szórakoztat, ha idiótákkal beszélgethetek... Főleg, hogy ilyen picsára idegbeteg vagy, az a legjobb.
"Igénytelen? Tükörbe te nem nézel? Véletlenül sem lehet az, hogy az emberek olyan játékkal játszanak, ami nekik tetszik.. Ilyen? Áhh, SOHA! Az emberek a hülyék... Komolyan Maris! Ennyi idősen, gondolkodj már.. Legalább egy picit.."
Gondolkodtam. Szerintem továbbra is szar. Ez van.
Mégis miért görcsölsz ennyire, mit kúrod az agyad azon, hogy az én személyes véleményemet megváltoztasd? Welcome to the real world, Neo! Sokan fognak még olyanokat mondani az életben, ami neked nem tetszik, szokj hozzá!