Hunreal#26
Jaj Mariskám.. Már ne haragudj, de te hülyébb vagy, mint gondoltam...
Akkor kezdjük. :)
"De azt az állítást, hogy a világon a CSÉnek a legjobb a játékmenete nem támasztja alá az az érv, hogy a CSÉ a legnépszerűbb online FPS."
Még mindig nem fogod fel épp ésszel, hogy ha valakinek nagyon tetszik egy játék, akkor azzal fog játszani és nem egy olyannal, ami nem tetszik neki AZAZ NEM KÖTI LE! Tehát Te nem fogsz CSzni, mert téged nem köt le, azaz a JÁTÉKMENETE szar, ezért inkább a Barby fashion-t veszed elő, mert az SZDSZ-es lelkednek pont az kell..
Játszunk most általános iskolásat is, hátha megérted: Minnél többen játszanak egy játékkal, annál sikeresebb. Na és akkor most jön a nagy kérdés! Vedd elő az összes képességed, a harry potter pálcádat és koncentrálj: Ha egy játék sikeres (tehát a legtöbben játszák, magyarán: népszerű), akkor az miért van, mi a titka? Azért játszanak vele annyian, mert utálják, nem tetszik nekik, szar? Lehet Mariskám te ilyen vagy, de én azért játszok egy játékkal, mert leköt a játékmenete.
"De azt az állítást, hogy a világon a CSÉnek a legjobb a játékmenete nem támasztja alá az az érv, hogy a CSÉ a legnépszerűbb online FPS."
De várj liberális Mariskám! Elmondom neked politikai nyelven, hátha egy kis észt viszek a kis agyadba: Népszavazás. Fidesz bekaszál 65%-ot, a többi párt 5%-on. Ebben az esetben ki a legnépszerűbb? NEM! NEM a 2% törpepártod..., hanem a legnépszerűbb párt az (tudod akire legtöbben szavaztak..). Tehát amelyik párta szavaztak a legtöbben az a legnépszerűbb és annak a pártnak a programja tetszett az embereknek a legjobban.
"Nyilván nem NEKED szar a CSÉ, hogy itt isteníted halálba, te jól elvagy vele, szerinted egy jó játék"
Soha nem istenítettem. Nem tudod mikkel játszom. A megmagyarázásod a te saját agyszüleményed eredménye. CS helyett mondhattam volna Quake 3-at (az is top 6. helyen szerepel), de mondhattam volna Starcraftot is. A CS példa volt, ÉRTED PÉLDA!
"De szerintem egy kalap szar, engem nem köt le. Eleget CSÉztem, több időt nem szánok rá az életemből. Játszottam sokkal jobb játékokkal is. SZÁMOMRA sokkal jobb játékokkal. És igen bazmeg, nekem elég kellemetlen, hogy kevés olyan játék jelenik meg, amit ÉN jónak találok."
Nem le írtam már, hogy magasról lesz*rom, hogy mivel játszol?! Ha Barby-zol barby-zol, ha marokmarcsisat akkor marokmarcsisat.. Roppantul nem érdekel! Fejezd már be!
""a világ tele van igénytelenekkel, akiket kielégít az a játék"
"a tömeg igénytelen""
Igénytelen? Tükörbe te nem nézel? Véletlenül sem lehet az, hogy az emberek olyan játékkal játszanak, ami nekik tetszik.. Ilyen? Áhh, SOHA! Az emberek a hülyék... Komolyan Maris! Ennyi idősen, gondolkodj már.. Legalább egy picit..