• dronkZero
    Ne idegeskedj, árt a bőrnek.

Még mindig nem érted, ezek szerint. Oké, rendben, nem a grafika, hanem a játékmenet a fontos. De azt az állítást, hogy a világon a CSÉnek a legjobb a játékmenete nem támasztja alá az az érv, hogy a CSÉ a legnépszerűbb online FPS.
    A népszerűség a játék objektív minőségétől teljesen független. Én is húztam be embereket CSÉzni, akik előtte sem, utána sem játszottak soha semmilyen számítógépes játékkal. Az is növelte a népszerűségi mutatót, mégis teljesen független attól, hogy milyen játék, mert nem volt összehasonlítási alapjuk. Játszottak vele, mert hívtam őket.
    Szal hagyjuk már a népszerűséget...

"Tipikus liberális szdsz duma.. :) Ha ez neked kellemetlen, sajnallak! Legyen ez a legnagyobb kellemetlenséged az életedben..."

De hülye vagy bazmeg... Ráadásul ebbe politikát kerverni... faszkalap... :D
    Elmesélem: Nyilván nem NEKED szar a CSÉ, hogy itt isteníted halálba, te jól elvagy vele, szerinted egy jó játék. Tök jó, örülök neki, hogy jól szórakozol. De szerintem egy kalap szar, engem nem köt le. Eleget CSÉztem, több időt nem szánok rá az életemből. Játszottam sokkal jobb játékokkal is. SZÁMOMRA sokkal jobb játékokkal. És igen bazmeg, nekem elég kellemetlen, hogy kevés olyan játék jelenik meg, amit ÉN jónak találok.
    Gratulálok az szdsz-es faszsághoz még egyszer.

"Miért van az, hogy a 10 éves CS, jobban LEKÖTI az embereket, mint a Cod4?"

Mondom, hogy ott a válasz...
    "a világ tele van igénytelenekkel, akiket kielégít az a játék"
    "a tömeg igénytelen"
    Kellenek példák?
    Miért a Blikk Magyarország legolvasottabb lapja, és miért a Barátok Közt a legnézettebb(az a legnézettebb? a faszom se tudja)?
    Ennyi. Az emberek nagy részének nem kellenek járművek, nem kellenek nagy terek, nem kell stratégiai gondolkodás. Tímdetmeccs kell meg heccsát. Szomorú, de ez van. Én meg rábasztam, hogy szeretnék kicsit intelligensebb játékokat...