• AssAssyn
    #32
    Sziasztok!

    Nem tudom tudnátok-e segíteni, de gondoltam írok ide és majd meglátjuk.
    A lényeg az, hogy rendesen elindítom a játékot kiválasztom az egyik lányt aztán uccu. Elindul minden ahogy kell tudok is sétálni, csak ,hogy nekem kb. úgy néz ki mintha belső nézetes lenne a játék, azóta már néztem videókat róla, meg képeket, leírásokat és rájöttem, hogy nekem vagy valami hibás, buggos verzió van meg, vagy én nem tudom.
    Persze, most be kell, hogy valljam, hogy nem eredetiben vettem meg, de akkor is működnie kéne.
    Bár nem ez az egyetlen probléma, az irányítás sokszor egyáltalán nem működik néha magától meg össze-vissza, máskor meg nem is nagyon reagál. Azután meg semmit sem tudok felvenni, hiába írták több helyütt is, hogy lehet és sehol sem hoz be semmilyen animációt. Azaz csak simán tudok bolyongani egy erdőben és kész, semmi.
    Az utolsó amit el akartam mondani, bár ez lehet a rendes játékban is így van, hogy ha már egyszer letértem az útról és olyan távolságba elmentem, hogy nem látom, hiába megyek ugyanarra vissza akkor sem találom meg. Bár gondolom ez mindenhol így van.
    A lényeg, hogy tanácsot kérek, hogy én csináltam-e valamit rosszul vagy bármi egyéb.
    De még arra szeretnélek megkérni benneteket, hogy aki azt szeretné tanácsolni, hogy "vegyem meg" s meg ne irkáljak ilyeneket ide, az kérem kíméljen.
    Előre is köszönöm.