• Ruley
    Spoileres...

Zseniális játék, a fejlesztők mindkét másik játékát imádtam, ezt már régóta figyelem, megjelenése után egyből végigtoltam minden lánnyal.

Valami eszméletlen hogy mennyire teret enged a különféle műértelmezéseknek, meg a vitáknak, hogy mi is történik, mi mit jelképez.

Volt olan érvelés is például ami szerint mindegyik lányt képletesen megerőszakolják és megölik. Ez annyira nem tetszett, maximum Carmennel tudom elképzelni, ott tényleg volt egy kis baltás-gyilkos beütése a dolognak, és egy nyilvánvaló szexuális téma.

Szerintem tényleg van egy jó nagy "ártatlanság elvesztése" háttértörténet ami végigkíséri az egészet, de nem ÚGY, hanem érzelmi értelemben, ahogy a lányok elvesztenek valami értékeset az ártatlanságukból, és sokkhatás-szerűen felnőtté válnak.
    Robinnál például ez a legnyilvánvalóbb, ahogy teljesen naivan fel sem fogja a halál, vagy a veszély fogalmát, és az ő farkasa az hogy szó szerint megtámadja egy farkas, és megismeri a félelmet.
    Vagy például Scarlet, ahogy próbál felelősségteljes felnőttként, a többiek pótanyjaként viselkedni, és fel kell adnia az álmodozó, idealista, művészetnek élő világnézetét a steril hétköznapokért.
    Kettőjük sorsában nem vagyok biztos, Ginger vagy leszbikus, vagy csak először jött meg a havi ciklusa, és nem tudta feldolgozni a nővé érést mert túl gyerees volt.
    Rose farkasát meg egyáltalán nem értem...

nagyon kiváncsi vagyok a ti véleményetekre is, (spoilereket persze előrejelezve a többiek miatt.)