• Ruley
    "Sokat mondogatják a cigányvédő emberek hogy előítéletesek vagyunk,rassszisták,én inkább utóítéletnek nevezném,azaz tapasztalat."

De igen, ez bizony ELŐÍTÉLET!
    Voltak tapasztalataid valakikkel, és ezt kivetíted másokra, akikkel nem voltak ilyen tapasztalataid. De megELŐlegzed, hogy majd lesznek.
    Annyi jelzővel lehet leírni egy embert, lakóhely, kedvelt hobbi, beszédstílus, ideológiai vélemény, kedvenc étel, életkor, nem, testalkat, köröm növekedési sebessége, egészségi állapot, vagy akármi más alapján!
    Te kiválasztottál ezek közül egyet, az etnikai hovatartozást, és ELŐre feltételezed hogy a bele tartozók mind egyformák.

Ez tökéletesen olyan mintha én azt mondanám, hogy már három emberrel is vitatkoztam fórumon akinek ez a "minél több időt töltök emberek közöt..." aláírása volt, és mindhárom hülye volt, tehát nincs is értelme írnom neked, mert már "utóítélettel, azaz tapasztalattal" előre megtudtam hogy hülye vagy.
    Nem lenne túl sok értelme, ugye?

Pedíg egy önként választott, önjellemző célú aláírás talán még többet is elárul egy ember személyiségéről mint a biológiai származása.