Philips Go Gear
  • tigeroo
    nah, nekem ilyen kütyüm van kb. másfél éve, csak eggyel régebbi változat.
    és hát nemtudom...a videó rész az elég hülyén van megoldva, az körülményes, konvertálni kell, nem úgy mint a zenéknél...szóval a videókat külön programmal kellene felrakni rá, de a cd-hez nem kaptam olyan programot ami konvertál, mert a drágának sajna vmi spéci kiterjesztés kell...aztán magát a videót is pixelesen és szaggatva(!!) játsza le..

de ez nemis gond! fókuszáljunk a zenére:P
    a gyári füles kurvajó! iszonyat hangos! nekem kb. 7-8hónapig bírta, aztán sajna megszakadt a jobboldali füles vezetéke (recsegett, ki-kihagyott stb.)
    azóta thomson fülest használok, sajna nem olyan hangos mint a philips! de aki nincs hozzászokva a füldugós zenehallgatáshoz, az már 50%-os hangerőn is integet hogy "éééhé vedd már lejjebb"

az akksija is sokáig bírja, még mindig, nagyon nehéz csontig lemeríteni (sztem pár napos kirándulásokat is bírna, de az a jó hogy usb-ről tölthető, amikor új zenét rakok fel a kütyüre már felis tölti)

a menü egyszerű, jól kezelhető, rádiót is szoktam néha hallgatni, képkezelés nem az igazi (nagyobb felbontás miatt már sírni szokott és bese tölti)

azt sajnálom hogy nincs hozzá külön fáj és mappa kezelő, mert fájlnév (előadó) alapján csinálja a mappákat, és elég zavaró ha pl. felrakok több albumot, amin eltér valamiért az előadó akkor már 2 mappát csinál (ilyenkor zavaró a Slipknot/SlipKnoT név pl...)

másik, hogy kicsit lassú a számok közötti váltás. szerintem 1-2 másodperc az sok, főleg ha olyan albumot hallgatok amin jól szét van vágva 2 szám (introknál nagyon zavaró meg hiphop skiteknél, stb.)...

de nekem tökéletesen megfelel, hangos, vannak benne normális EQ-k, sokáig bírja. telefonon is lehetne a zeném, de nekem kell ez a kis kütyü amin csak zene van :o)