• OrdasFarkas
    Ezzel én is így vagyok. Egy Nokia N70-el , ami manapság újonnan 37000 Ft, használtan 14-15-ért lehet kapni, gyakorlatilag bármit meg tudok csinálni, Skype kliensekkel (Nimbuzz, Fring) órákig, aksi-lemerülésig beszélgetek a kontaktjaimmal. Nem csetelek ! Beszélek ! 1.3 Megapixeles kamerája van, és egész tűrhető felbontású és minőségű fényképeket produkál, jó, nem egy nyomdai minőség, de bőven túl van azon, hogy még külön fényképezőt is vegyek, van benne egy rakás játék, a Snakestől a full 3D-s FPS-ig minden, vagy bármi, távvezérléssel PC-ket tudok vele vezérelni. Google Maps, Opera Mini, LCG JukeBox a modok, s3m-ek, xm-ek, it-k stb lejátszásához, van benne FM rádió , képszerkesztő, VideoVágó , FLASHPLAYER !!! MI A L*F*SZ KELL MÉG ???!!! ja bővíthető miniSD kártyával, jelenleg egy 1 gigás van benne, ami miatt röhejes plussz ezer Ft-ba (!) kerül , és gyakorlatilag 5 órán keresztül veszek fel vele videjót, úgy hogy mellette még vagy 10 órányi hanganyag is van a zsugán. A Nimbuzz fícsörei között van, hogy az elkészített képet, hangot, videót azonnal fájlként el tudom küldeni, akár hangpostára is... MI A L*F*SZ KELL MÉG ???!!!